САЩ откриха огън по света със заплахите да наложат мита.

...
САЩ откриха огън по света със заплахите да наложат мита.
Коментари Харесай

САЩ откриха огън по света

САЩ откриха огън по света със заканите да наложат мита. Това се споделя в изказване от китайското държавно управление, представено от ТАСС.

Китайските управляващи към този момент оповестиха, че са подготвени да отвърнат на всевъзможни ограничения по отношение на тяхната стопанска система. Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп разгласи, че ще вкара мита върху китайски артикули на стойност Щатски долар 34 милиарда Те би трябвало да влязат в действие в ранните часове на утрешния ден.

Тръмп към този момент съобщи, че е подготвен на още наказания, в случай че Китай отговори на моментните му дейности.

Китайските управляващи към този момент оповестиха, че няма да създадат първия удар, само че че са подготвени на неотложен отговор. Те към този момент приготвиха лист със наказания, които подхождат на тези на Съединени американски щати.

„ Санкциите на Съединени американски щати ще нападат световната верига на доставки, което ще рече, че те откриват огън по целия свят. Китай няма да се огъне в решимостта си да отбрани свободната търговия: “, се споделя в заявката на държавното управление.

Европейски представители към този момент оповестиха, че Китай упорства за обща позиция с Европейски Съюз. Такава обаче към момента не е контрактувана.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР