САЩ няма да включат германски компании в списъка на санкционираните

...
САЩ няма да включат германски компании в списъка на санкционираните
Коментари Харесай

САЩ с нов списък на санкциите по Северен поток 2

САЩ няма да включат немски компании в листата на глобените компании, свързани с построяването на газопровода " ", заяви Bloomberg, съобщи БГНЕС.

Отбелязва се, че отчетът за „ Северен поток 2” може да бъде показан пред Конгреса още през днешния ден. Новият санкционен лист изброява единствено дребен брой организации, свързани с Русия.

Според Bloomberg по този метод администрацията на президента Джо Байдън се пробва да спре осъществяването на плана за газопровода и в това време да не влиза в директна борба с непосредствен европейски съдружник.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Принципната позиция на немското държавно управление по повод...

" Северен поток 2 " планува построяването на газопровод с общ потенциал 55 милиарда кубически метра газ годишно от съветското крайбрежие под Балтийско море до Германия., които разпространяват своя полутечен природен газ в Европейски Съюз, както и на Украйна и други европейски страни.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Американските управляващи разшириха глобите против Руската федерация, като по-специално се вкарват огра...

През декември 2019 година Вашингтон наложи наказания върху фирмите, ангажирани със градежа на газопровода. Русия неведнъж е заявявала, че този план е търговски и е от изгода за Европа. ” и отхвърля едностранните екстериториални наказания на Съединени американски щати.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР