САЩ не могат да потвърдят или да опровергаят по независим

...
САЩ не могат да потвърдят или да опровергаят по независим
Коментари Харесай

САЩ не могат да потвърдят съобщението на Русия, че е използвала хиперзвукови ракети в Украйна

САЩ не могат да потвърдят или да опровергаят по самостоятелен път изказванието на Русия от уикенда, че е изстреляла хиперзвукови ракети по украинска цел, сподели през днешния ден върховен американски чиновник по защитата, като означи, че сходни оръжия нямат изключително значение от военна позиция, съобщи Ройтерс.

" Възможно е те да се пробват да изпратят обръщение към Запада ", съобщи служителят, поискал анонимност. Във военно отношение " това просто няма огромно практическо значение ", сподели той.

Русия съобщи в събота, че е употребила хиперзвукови ракети " Кинжал ", с цел да унищожи огромен оръжеен склад в Ивано-Франковска област в Украйна.

Агенция Интерфакс заяви, че това е първият случай, когато Русия употребява " Кинжал ", откогато изпрати войски в Украйна на 24 февруари.

Русия се гордее с модерните си оръжия, а президентът Владимир Путин сподели през декември, че страната е международен водач в хиперзвуковите ракети, които заради своята скорост, маневреност и височина на полет са сложни за следене и прехващане, показва Ройтерс.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР