САЩ наложиха санкции на военното контраразузнаване на Венецуела, обявиха от

...
САЩ наложиха санкции на военното контраразузнаване на Венецуела, обявиха от
Коментари Харесай

САЩ наложиха санкции и на военното контраразузнаване на Венецуела

САЩ постановиха наказания на военното контраразузнаване на Венецуела, оповестиха от службата за надзор на задграничните активи на Министерството на финансите на уеб страницата си.
" Следната единица е добавена към санкционния лист: Главна дирекция " Военно контраразузнаване ", се споделя в известието, без детайлности.
Санкциите следват гибелта на венецуелския капитан от флота Рафаел Акоста, задържан по обвинявания в изтезания.
На 29 юни венецуелското държавно управление удостовери гибелта на капитана, който преди този момент е бил задържан за хипотетично присъединяване в опита за прелом. Това стана откакто президентът на Венецуела Николас Мадуро акцентира през април, че новите наказания на Съединени американски щати, които лимитират опциите на Каракас да се оправя с интернационалните финансови транзакции, ще създадат страната по-силна.
" Вашите наказания са изцяло аморални. Централните банки са свещени... Позволете ми да кажа, че глобите ни дават още по-голяма мощ ", сподели Мадуро по малкия екран.
Той приказва, откакто Вашингтон вкара нови наказания против Венецуела, ориентирани против централната банка на страната и нейния шеф.
Съединени американски щати постановиха поредност от наказания против Венецуела, откакто водачът на опозицията в страната Хуан Гуайдо се самопровъзгласи за краткотраен президент в края на януари.
Мадуро, от своя страна, упрекна Съединени американски щати, че се пробват да провеждат прелом, с цел да слагат Гуайдо като марионетка. Русия, Китай и редица други страни показаха поддръжката си за Мадуро като единствен законен президент на Венецуела.
На 30 април Гуайдо прикани цивилни жители и военнослужещи на Венецуела да излязат по улиците, с цел да оказват помощ за отстраняването на конституционно определения венецуелски президент.
В отговор Мадуро съобщи, че командирите на всички райони и зони на интегрална защита са удостоверили цялостната си преданост към народа, конституцията и родината. Опитът за прелом прерасна в принуждение и докара до раняването на към 240 души, съгласно Службата на Върховния комисар на Организация на обединените нации за правата на индивида.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР