САЩ налагат отново санкции върху петрола от Венецуела, заявявайки, че

...
САЩ налагат отново санкции върху петрола от Венецуела, заявявайки, че
Коментари Харесай

САЩ налагат отново петролни санкции на Венецуела след неизпълнени предизборни обещания

Съединени американски щати постановат още веднъж наказания върху петрола от Венецуела, заявявайки, че революционното социалистическо държавно управление на президента Николас Мадуро „ не е изпълнило “ уговорките за осъществяване на свободни и почтени президентски избори тази година.

Мярката се равнява на самопризнание от страна на администрацията на Байдън, че облекчаването на глобите, предоставено преди шест месеца, до момента не е съумяло да убеди Мадуро да организира същински конкурентно съревнование.

Имайки поради рискът новите наказания против Венецуела да покачат цените на петрола в годината на избори в Съединени американски щати, Вашингтон ще разреши на американския Chevron да продължи взаимното дружество с венецуелската национална петролна компания PDVSA, която непрекъснато усилва производството.

През октомври Мадуро и подкрепяната от Съединени американски щати опозиционна коалиция подписаха изборно съглашение в Барбадос, само че мастилото едвам беше сухо, преди държавното управление му да предприеме огромни репресии.

На основния опозиционен претендент,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР