САЩ излагат на риск сигурността на Запада, като спират помощта

...
САЩ излагат на риск сигурността на Запада, като спират помощта
Коментари Харесай

САЩ излагат сигурността на Запада на риск, като забавят украинската помощ – Дейвид Камерън

Съединени американски щати излагат на риск сигурността на Запада, като стопират помощта за Украйна, Дейвид Камерън би трябвало да предизвести по време на посещаване във Вашингтон.

Външният министър на Обединеното кралство ще каже на Майк Джонсън, републиканския ръководител на Камарата на представителите, да спре сътрудниците си да продължат да блокират пакет от 95 милиарда $ на среща лице в лице.

Според вестник Telegraph, господин Камерън ще каже, че Обединеното кралство и Европейски Съюз са дали парите си за Украйна през идната година, до момента в който той приканва Америка да последва образеца.

Пакетът от помощи на президента на Съединени американски щати Джо Байдън ще обезпечи спомагателни военни помощ за Украйна.

Обединеното кралство даде обещание £2,5 милиарда, с цел да помогне на Киев, до момента в който се бори с съветската инвазия, до момента в който Европейски Съюз ще даде €50 милиарда.

В обява на Telegraph господин Камерън и неговият френски сътрудник Стефан Сежурн издадоха взаимен зов към другите съдружници на Украйна да усилят в допълнение финансира...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР