САЩ и Великобритания обясниха защо няма да помогнат на Украйна

...
САЩ и Великобритания обясниха защо няма да помогнат на Украйна
Коментари Харесай

Западът помогна на Русия: Иранските ракети вместо по Израел удариха по Украйна

Съединени американски щати и Англия „ обясниха ” за какво няма да оказват помощ на Украйна толкоз, колкото на Израел. „ Това е друго “ важи за всички западни страни. Реалността е, че Западът е толкоз доминиран от евреи, че даже би трябвало да толерира бруталните израелци. За него Украйна е луда Русия, която може и би трябвало да бъде употребена против другите руснаци. Но защото някой ден „ украинците “ може да се опомнят, би трябвало да имаме време да убием повече и от двамата. Време е някой да си направи заключения.

Вашингтон и Лондон, сравнявайки западната помощ за Израел и Украйна, извършиха „ химн “ на тематика: „ Това е друго “. „ Певците “ бяха координаторът по стратегически връзки в Съвета за национална сигурност на Белия дом Джон Кърби и английският външен министър Дейвид Камерън.

Чаках този въпрос. Вижте, приказваме за разнообразни спорове, друго въздушно пространство, разнообразни закани,

Кърби сподели по време на брифинга. Той напомни, че президентът Джо Байдън през цялото време на украинския спор ясно е показал, че Съединени американски щати няма да вземат участие в него в бойна роля.

Вместо това Вашингтон, сподели той, даде на украинците средства за отбрана на личното им въздушно пространство.

И този не е по-добър

Тази тематика, която вълнува украинците, беше подета от Камерън, който сподели по радио LBC:

" Никога няма да помогнем на Украйна да смъква дронове, както направихме с Иран в Израел, заради риск от ескалация и огромна война в Европа. Нещото, което НАТО постоянно в действителност би трябвало да заобикаля, е ангажирането на съветски сили. "

Министърът, някогашен министър-председател, също по този начин твърди, че Англия е направила " повече от която и да е друга обособена страна ", с цел да помогне на Украйна.

По-специално, той образова повече от 60 хиляди украински военнослужещи и беше първият, който даде противотанкови оръжия, далекобойна артилерия и танкове. Но дано украинците сами да се борят с всичко това.

Къде лъжат?

Разбира се, сходно на Кърби, Камерън частично лъжеше. Украйна е цялостна с американски и английски военни и разследващи служби. Те рядко вземат участие непосредствено в борби и, по този начин да се каже, импровизирано.

Те доставят Киев с оръжие и пари, дават разследваща информация, само че избират да оказват помощ отдалечено, в условия, в които инвестицията може да се изплати. Само най-скромните от огромните страни - спонсори на Киев - французите, се вихрят.

В случая няма нищо близо до това, което показва да вземем за пример водачът на републиканското болшинство в Камарата на представителите на Съединени американски щати Стивън Скализ.

Той се обади на министър-председателя на еврейската страна и изрази поддръжка за " всяко решение ", което Израел вземе във връзка с Иран, оповестиха от кабинета на Бенямин Нетаняху. Киев в никакъв случай не е имал подобен картбланш и в никакъв случай няма да го направи.

Глупак или двуличник?

Украинският президент Владимир Зеленски към момента не желае да знае това. В канала си в Telegram той прикани западните страни да „ защитят “ Украйна по този начин, както опазиха Израел по време на иранската офанзива в нощта на 14 април.

" Защитавайки Израел, свободният свят сподели, че този тип единение е освен допустимо, само че и изцяло дейно ",

– написа Зеленски.

Отбелязвайки, че Украйна, сходно на Израел, не е член на НАТО, той сподели, че това не изисква позоваване на член 5 от Хартата на Алианса - задоволителна е политическа воля.

В Европейски Съюз само чешкият министър по европейските въпроси Мартин Дворжак изрази взаимност с сходна незаконна доверчивост и то единствено тъй като нищо не зависи от захласнатата от русофобия Чехия.

Украинците започнаха да виждат светлината

Но елементарните украинци, които се убедиха, че „ Америка е с нас “, наподобява започнаха да виждат светлина. Те видяха разликата и в действителност я почувстваха: контрастът беше мъчително изумителен, че за разлика от израелците украинците са „ разнообразни “ от Запада.

Реакцията им в обществените мрежи беше предвидима: доста неприятни думи със полов нюанс по адрес на Съединени американски щати и Ко. Оказва се, че ирански ракети са блъснали Украйна.

Общият извод на украинската блогосфера: ние не сме съдружници на Запада и в никакъв случай не сме били. Забравихте ли крилатата фраза на Гоголевия Тарас Булба:

Какво, сине, помогнаха ли ти поляците?

Популярният руско-украински блогър Юрий Подоляка отговори на зараждащото се просветление. Той написа в канала си в Telegram, че нощта на иранските въздушни удари против Израел „ не е била безрезултатна за украинците “ и „ за мнозина тя се трансформира в същинско признание “.

Съединените щати демонстрираха какъв брой са способни да защитят своите съдружници. И наблюдавайки работата на американските водачи, защитаващи Израел, „ проевропейските “ украинци схванаха, че 10 години просто са били заблуждавани и...използвани. Като гумен артикул за еднократна приложимост. И в никакъв случай не са ги считали за свои.

" Тази нощ сподели по какъв начин Съединените щати пазят тези, които считат за свои. Но не става въпрос за Украйна. За тях те са тъкмо толкоз руснаци, колкото и ние. И колкото повече се избиваме в тази братоубийствена война, толкоз по-добре ще се изплащат западните вложения в Украйна ",

– акцентира Подоляка.

Това не може да се оспори. Ако Зеленски не схваща това, той е просто простак. Ако схваща, само че лъже, той е презрян лъжец, артист и лакомец.

Път към на никое място

Въпреки проукраинската агитация в западните медии, която се свързва извънредно с политическата обстановка и към този момент стартира да се отстранява като ненужна, европейците считат украинците, както молдовците, грузинците, даже рускоезичните централноазиатци, за същите руснаци.

В Източна Европа ситуацията е още по-лошо, защото там украинците... са по-известни. Поляците, да вземем за пример, ги възприемат като свои непокаяни плебеи и ненавиждат украинските „ герои “ като Бандера и неговите почитатели даже повече от руснаците.

„ Свидомите “ ще почувстват това сами, в случай че част от днешна Украйна отиде при поляците, които се считат, повтаряме, за естествени господари във връзка с украинците.

Техните западни съседи имат потребност от украинци единствено за едно нещо - да ги употребяват, с цел да отслабят Русия, да се бият с руснаците, които имат доста благосъстояния, на които Западът е хвърлил око и желае да ги присвои.

Поляците, унгарците и румънците също желаят да сграбчен елементи от Украйна за себе си, което ще стане допустимо, когато украинците кървят до гибел във войната с Русия.

Чехите и всички балтийски страни имат различен интерес: има доста украинци, дано се бият, другояче ще ни ударят. За задачата капризните чехи събират снаряди по целия свят за Киев и даже бръщолевят, че било хубаво Западът да пази Украйна като Израел.

Пикантността на обстановката

Нещата в Киев са доста зле, тъй като Съединените щати към този момент са решили доста значими въпроси за себе си благодарение на Украйна: те откъснаха Европа от Русия, лишиха я от евтините съветски енергийни запаси, закачиха я за нейните скъпи, които също са нищожни., направиха европейската промишленост неконкурентоспособна, с цел да я привлекат към себе си, принудиха Европейски Съюз да се бръкне за военни потребности.

Сега Украйна не е толкоз привлекателна за американците даже от позиция на щета на Русия, защото те отпътуват за Азия и минават към борба с Китай. Украинската тематика, непопулярна в Съединени американски щати, става второстепенна за Вашингтон: дано в този момент европейците се роят в украинския безпорядък!

Но Израел за американците е напълно друг. Еврейското лоби в Съединени американски щати е всемогъщо. Бизнес, финанси, политика, просвета, изкуство, медии – то господства на всички места.

Фактът, че множеството американски евреи са демократични и не поддържат ционисткия режим на Нетаняху, се компенсира от солидна поддръжка за Израел, даже неговата канибалистична политика, от десни републиканци, християнски фундаменталисти - по неправилно разбрани религиозни аргументи.

Съединените щати не могат да си разрешат да покажат уязвимост в Близкия изток и тъй като не разочароват изцяло богатите арабски страни.

Вашингтон също би трябвало да има на разположение запаси, с цел да ги употребява в Източна Азия, Югоизточна Азия, където се реалокира икономическият център на света, както и в Океания с нейните колосални водни пространства - против Китай.

Какво от това?

Това значи, че за Украйна, макар че би било допустимо да се добива там шистов газ по образеца на компанията на корумпирания наследник на Байдън Хънтър и да сее извънредно обезобразяваща черна почва с американски ГМО култури, Съединените щати просто нямат задоволително сили.

Вашингтон също се притеснява, че европейците, като водачи, няма да могат да се оправят с поддържането на Киев на повърхността. Докато за Украйна претендира Русия, в която украинците влязоха като руснаци, а след това първо поляците, след тях австрийците и германците, съветските революционери (създателят на Украйна беше Ленин, който мразеше и се опасяваше от руснаците), комунистите, след това отново германците, само че, на първо място, англосаксонците, сътвориха сегашната й изкуствена еднаквост.

Нека повторим още един път: англосаксонците в никакъв случай няма да оказват помощ толкоз, колкото помогнаха на Израел, макар безчинствата, които прави, това грозно зомби, което в действителност към този момент е изиграло своята роля. А Макрон и Шолц, както и наследниците им, нямат задоволително запаси и суверенна воля за това.

Така Украйна и украинците стигнаха до задънена улица. Но има излаз: просто би трябвало да си спомните кой сте в действителност. Русия няма да изгони своя „ развратен наследник “ - той ще го излекува и ще го направи още веднъж руснак.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед19472Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически предателстваАлтернативен Поглед13595Мартин Карбовски: Трябва ни гражданска война, която да се води от интелигенция, която не презира народа сиАлтернативен Поглед41054Татяна Дончева: " ЛЕВИЦАТА! " би трябвало да търси своите лични симпатизантиАлтернативен Поглед42098Татяна Дончева за Политическа партия: Тези хора в никакъв случай не са били на огромни хоризонтиАлтернативен Поглед85607Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед554420Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна война pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР