САЩ И тази година САЩ ще бъде основно Доналд Тръмп.

...
САЩ И тази година САЩ ще бъде основно Доналд Тръмп.
Коментари Харесай

Коя държава накъде ще хукне през 2019 година

Съединени американски щати
И тази година Съединени американски щати ще бъде главно Доналд Тръмп. Оранжевият дядо, който за последно е спал преди рухването на Берлинската стена, ще обсеби медии, мозъци и сърца, като ще наеме ДжиПи Груп за строенето на стената до Мексико.
Тръмп ще противодейства на налагането на третия пол в някои страни, като ще анулира втория пол, с цел да възвърне международния баланс.
Американският държавен глава ще анулира пунктуацията, храненето с нож и вилица, както и ще задължи всяко бяло дете да бъде въоръжено, до момента в който всяко цветнокожо дете ще изкара най-малко 1 година в пандиза като превантивна мярка.
Тържествено американският президент ще си направи профил в съветската обществена мрежа VKontakte, като ще блокира безусловно всички, с цел да отхвърли за следващ път обвиняванията за връзки с Русия.
Русия
Русия ще продължи да се развива стремително в софтуерен, културен и метеорологичен аспект.
Лично Владимир Путин ще сътвори нова Лада, заредена с електронно галактическо оръжие, можещо да изпепели цялостен западен град за 20 секунди, а хората, които имат вяра на такива изказвания, ще се усилят като брой двойно на вярващите през 2018 година.
Нов хуманоиден православен робот ще може да кръсти по 200 деца в минута, само че и да каже наздравица в това време, без да се окаже, че това е бил деятелен поп в роботски костюм.
Възникнали дребни митинги, най-много против слагането на глутен в лосионите за вана, на места из Русия ще бъдат потушени от извънземни, поради което протестиращи безследно ще изчезнат. Нейсе.
Англия
И през 2019 Брекзит ще значи Брекзит, каквото и да значи това.
Тереза Мей съвсем ще реализира договорка, само че в действителност договорка няма да има, а напускането на Европейския съюз съгласно някои ще се е случило, други ще считат, че следва, само че никой няма да е сигурен какво тъкмо става.
Борис Джонсън и Джеръми Корбин ще разгласят, че на драго сърце биха управлявали Обединеното кралство, само че все още единият не може да си откри чорапите, а другият не желае да излиза доста на открито в свят, в който единственото тъждество сред леви и десни е в краката и в това, че и двата носят чорапи.
Германия
В Германия всичко значимо е в шепите на нашенският министър председател военачалник Бойко Борисов. Ако той утвърди Анагрете Крам-Каненбауер за правоприемник на Меркел, стабилността ще спечелва.
Но това име не се учи елементарно и е допустимо да се потърси някоя друга Хелга, на чието дупе нашенският дипломатически талант да свири, както Волен Сидеров на барабанчета.
Очаква се 79 милиона дизелови МПС-та да бъдат пратени насам, тъй че обменяйте левовете в марки, идват евтините BMW-та и пасати.
Франция
Макрон няма да прокопса дълго под натиска на хора, облечени като КАТ-аджии, тъй че чакаме сериозна смяна във Франция.
След Саркози и Макрон може да дочакаме някой по-висок водач на страната-световен първенец, само че към този момент това най-вероятно ще е Килиян Ембапе, дето рита в тамошния Лудогорец.
Китай
Китай тихомълком отново ще е водещата международна мощ, която управлява съвсем всеки човек на планетата посредством в действителност мъдро подслушвателно устройство в джоба му.
Ще причислят към територията си Тайван, Крим и Аляска, без да пукне нито една пушка, а с хакерска офанзива на Гугъл Maps.
Индия
Индия е изправена пред екологична злополука, като се чака през 2019 година 26% от територията на страната да бъде заета от диария.
Много западни досадници ще идат в Индия да преоткрият себе си, само че множеството от тях ще се изгубят в трафика, а завърналите се, ще се опитат да изкарат дизентерията си като някаква форма на висше просвещение.
Унгария
Орбан ще се скара с Бойко Борисов поради любовния триъгълник, който им е завъртял сътрудник Николай.
Гърция
Гърция ще изпродаде всичките си биткойни, което ще срине криптовалутата, само че тия лентяи отново ще са добре, а ние ще се спукаме от работа и триене на талони, а най-после отново ще сме по-бедни и ще им вървим на тяхното море, че е по-изгодно.
Северна Македония
През годината ще излезе новият и финален сезон на Game of Thrones, в който белите бродници от Севера ще пречупят дракони, джуджета, близнаци и евнуси. Това ще вдъхне кураж на македонците и ще завладяват изоставена албанска къща.

Автор: Самуил Петканов, Прас-Прес
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР