Сашо Кадиев се раздели окончателно с Преди обед и в

...
Сашо Кадиев се раздели окончателно с Преди обед и в
Коментари Харесай

Ето я истината за напускането на Сашо Кадиев в Преди обед

Сашо Кадиев се раздели дефинитивно с " Преди обед " и в последния си работен ден преди няколко дни бе очевидно удовлетворен, ухилен и носталгичен. Дали обаче зад " уволнението " му стои единствено желанието му за смяна, занапред ще излиза наяве.

Според скорошни клюки артистът бил подготвен да остане щатен водещ на предаването дружно с Деси Стоянова, но управлението на медията отказали да променят договора му.

В изявление предходната седмица за " 120 минути " пък, Кадиев изясни своето овакантяване с желанието си да има повече време за театъра и киното.

По-паметливите обаче ще си спомнят, че още до момента в който беше водещ на " Преди обед ", артистът не спираше да пътува, да обикаля страната поради представленията " Горката Франция " и " Игра за двама ".

Отделно се снимаше във всички филми на режисьора Ники Илиев. Така че надали са му липсвали спомагателните задължения. Очевидно желанието за повече пари е победило не за първи път, в случай че имаме вяра на сътрудници на артиста, пред които той бил споделил неотдавна това, написа " Филтър ". 

 undefined

Според изданието - ако Сашо Кадиев е получавал, да вземем за пример по 500 лв. хонорар от режисура, и е давал по 150 лв. на bTV, то за него са оставали едвам 350 лв.. С това артистът не бил склонен и няколко пъти повдигал въпроса пред шефовете си в малкия екран, само че те по този начин и не се навили да трансформират контракта му.

Въпреки всичко обаче, Кадиев не е затворил дефинитивно вратата към bTV, тъй като от септември най-вероятно ще продължи да се изявява, единствено че на хонорар - водейки своя рубрика в " Преди обед "  , както и  " България търси гений ".

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР