Сашо Кадиев се появи на премиерата на филма Завръщане 2

...
Сашо Кадиев се появи на премиерата на филма Завръщане 2
Коментари Харесай

Сашо Кадиев заведе харема си на кино

Сашо Кадиев се появи на премиерата на кино лентата " Завръщане 2 " дружно с ослепителната си половинка Ивелина Чоева, звездната си майка Катето Евро, щерка си Катерина, както и с майка й Таня. Актьорът непрекъснато прегръщаше сексапилната Чоева и съвсем не се отдели от нея. Той на няколко пъти назова обичаната си " бебче ". Водещият на " Преди обед ", който е един от основните герои в лентата на Ники Илиев, непрекъснато позираше за фотоси ту с Таня - която грееше с ослепително сочно декулте, ту с Ивелина, наконтена в лъскаво зелена блуза.   

Топ моделката обаче очевидно е по-висока от колегата си. За да компенсира разликата в растежа, на Кадиев му се наложи да се подвига на пръсти, с цел да не наподобява прекомерно невисок до хубавицата на много висок ток.

За разлика от премиерата на кино лентата в Пловдив, на тази в София се появи и Диляна Попова. Без мъж, само че супер секси. Актрисата има значима роля в " Завръщане 2 ". Като една същинска звезда Диляна се появи минути преди да стартират фотосите на аления килим - в панталон чарлстон и сутиен под разкопчаното сако. Попова дойде с непосредствен собствен другар. Слуховете настояват, че Диляна има нов мъж и се е разделила с Асен Блатечки, само че за момента няма изясненост дали това е по този начин.

В топформа се появи актрисата Евелин Костова. Любимата ученичка на Стефан Данаилов, която се изявява като жури в " България търси гений ", роди доскоро повече от година, изглежда отлично.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР