Сашо Кадиев е напуснал семейното имение в село Кокаляне, твърдят

...
Сашо Кадиев е напуснал семейното имение в село Кокаляне, твърдят
Коментари Харесай

Сашо Кадиев напусна жена си

Сашо Кадиев е напуснал фамилното имение в село Кокаляне, настояват осведомени.

Тв водещият се изнесъл от къщата, която обитаваше с майка си Катерина Евро, жена си Таня и тяхната дъщеричка. Напоследък Сашо постоянно бил забелязван преди и след работа не в Кокаляне, а в столичния квартал Манастирски ливади. Кадиев най-редовно бил засичан да пазари в супермаркетите там, да заплаща сметки, да обикаля на разходка в региона.

"Държи се като че ли живее тук. Да кажеш, че му е по път към Кокаляне и просто се отбива да напазурава, но не. Или си е купил апартамент в квартала или посещава някого доста, доста постоянно. ", разясняват локалните. Те не изключват опцията синът на Катето Евро да има потайни срещи зад тила на майката на детето си, само че споделят, че Сашо избягвал да се демонстрира в женска компания.

Любопитна детайлност е, че злополуката, която артистът претърпя напълно неотдавна се е състояла точно в региона на Манастирски ливади. Обясненията на Кадиев, който се отърва незасегнат, бяха, че злополуката се е случила точно до момента в който отивал на работа. Това издаде, че не всяка вечер водещият нощува в Кокаляне. Съвсем неотдавна той загатна, че не желае да подписа брак с Таня и съобщи, че не е уверен, че е срещнал точната жена за себе си.

"Не мога да кажа, че е по този начин. С Таня сме дружно от много години, обичаме се, имаме дете. Но не съм сигурен, че и двамата сме разкрили тази обич. Може би тя е единствено във въображението. Докато двама души се разправят за сметки, кой ще гледа детето и си гледат часовниците, любовта мъчно ще спечелва ", сподели той, написа Ретро.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР