Сашко Везенков ще върне доверието на ботевградчани в местната власт

...
Сашко Везенков ще върне доверието на ботевградчани в местната власт
Коментари Харесай

Николина Ангелкова в Ботевград: Сашко Везенков ще върне доверието на ботевградчани в местната власт

Сашко Везенков ще върне доверието на ботевградчани в локалната власт и ще работи за всеки един жител. Това съобщи Николина Ангелкова, регионален координатор на ГЕРБ София област. Тя и претендентът на ГЕРБ за кмет на Ботевград се срещнаха с жителите и разискаха с тях вероятностите и бъдещото развиване на града, оповестиха от Политическа партия ГЕРБ.

В програмата на Сашко Везенков особено внимание е ориентирано към поправяне на целия градски площад и създаване на огромен паркинг на няколко равнища в центъра на града. Акцент в работата му ще бъде и замяна на уличното осветяване в Ботевград и селата, монтиране на камери за по-голяма сигурност, както и възобновяване на тротоарите в общината.



Областният координатор осведоми още, че измежду главните цели в работата на Везенков ще бъде и унищожаване на нерегламетираното бунище и ремонт на автогарата. Той ще работи интензивно и за извършаването на незабавен ремонт на бързата помощ и реставрация на болничното заведение в Ботевград.



„ Ние не даваме обещания, а работим и нашите резултати са забележими “, сподели Ангелкова.

Тя разясни, че с решение на държавното управление през месец септември тази година е стартира реализацията на скоростния път от Мездра до Ботевград. Също по този начин при започване на октомври кабинетът даде зелена светлина и за цялостното уголемение на пътя Видин - Ботевград, който е извънредно значим за Северозападна България.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР