Сашка Васева даде първо телевизионно интервю след операцията от тумор

...
Сашка Васева даде първо телевизионно интервю след операцията от тумор
Коментари Харесай

Кошмари! Сашка Васева проговори за битката за живот

Сашка Васева даде първо телевизионно изявление след интервенцията от израстък в мозъка. Певицата, която към момента не е възстановила зрението си, проговори за кошмара, през който е минала пред Петя Дикова в ефира на bTV.

Дупнишката Мадона се появи в студиото в червен спортен екип, цвички и красиви сини обеци на ушите. Васева изглеждаше отнесена, връзката с нея бе очевидно сложна, а певицата леко заваляше в говора си.

„ Чувствам се добре, вълнувам се от появяването на Пирин фолк. Моята кариера стартира там с „ Не мога да не помни Георги “, сподели тя.

„ Сцената и публиката могат да бъдат лекарство и постоянно са били лекарство за мен през годините “, призна Васева.

Последните няколко месеца бяха най-трудният интервал в живота ми. Моята брачен партньор е Ангел, имам шанс, че съм се оженила за него. Песента, която ще изпея на Пирин фолк „ Зелените очи “, е самобитно молитва, преди да го срещна “, съобщи Васева и призна, че има потребност от контакта с публиката.

„ Имах кошмари. Хаотични бяха сънищата ми. Не мога да кажа кой тъкмо е най-неприятният. Имах кошмари. Трудно ми е да приказвам за тези моменти, може би след време ще мога “, сподели тя и призна, че й се приказва единствено за песни и музика.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР