Саша Илич е най-близо до това да бъде новият старши

...
Саша Илич е най-близо до това да бъде новият старши
Коментари Харесай

В Пловдив: Спрягат Илич за нов треньор на Ботев

Саша Илич е най-близо до това да бъде новият старши треньор на Ботев  (Пловдив).

Сръбският експерт е в напреднали договаряния с управлението на „ канарчетата " и се чака доста скоро да има развиване по прекосяването му на „ Колежа “.

Последните няколко дни са много турбулентни за „ жълто-черните ", а притежателят Антон Зингаревич даде обещание, че всеки, който прави некачествено работата си, ще напусне клуба, напомнят от страницата „ Гордостта на Тракия “ във „ Facebook “.

Докато вървят договарянията с Илич, отпред на " канарчетата " краткотрайно ще застане Рафаел Ферейра, който беше в щаба на.

Кардиналните промени към този момент започнаха, като прокуристът на „ канарчетата " Асен Караславов и пресаташето Тодор Благов са навън от лагера на " жълто-черните ".

Радостин Кишишев пък бе назначен за действен управител и ще дава отговор за административната и оперативна активност на „ Ботев ".

За последно Саша Илич водеше ЦСКА, само че в края на юли бе уволнен след едвам третия формален мач за сезона - загубата с 0:2 от Сепси в Лигата на конференциите.

През предишния сезон 45-годишният ментор беше доста покрай това да направи „ алените " първенци, само че те останаха на точка от Лудогорец в борбата за купата.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР