Съседите се завръщат! Звезди, включително Алън Флетчър и Миша Бартън, разкриват всичко за предстоящите шокове - и не толкова окончателното сбогуване

...
Където и да отидете в Обединеното кралство, хората просто искат
Коментари Харесай

Където и да отидете в Обединеното кралство, хората просто искат да говорят за съседите, да говорят с вълнение за завръщането на съседите . Това е направо феномен. В сценария имаше двугодишна пауза, така че сценаристният екип успя много умело да създаде история, която дразни какво се е случило през тези две години.

Бях доста нервен, връщайки се назад, защото вие знаете ли, Neighbours беше нещо като носенето на стари дрехи за повечето от нас - много позната работна среда, отивате на работа, познавате всички, беше много спокойно и си прекарахме страхотно, правейки нашето телевизионно шоу. Връщайки се, залозите внезапно се повишиха много, защото шоуто беше спасено и наистина трябваше да отдадем почит на това.

Предстои ни страхотна комедия. Имаме прекрасни завръщащи се като Харолд, които идват да бъдат гост герои. Имаме и тези страхотни нови герои. Така че има много неща... и беше разкрито, че има нещо, което се случва с [съпругата на Карл] Сюзън, някаква тайна, която тя пази. И това се случва наистина интересно. Това е малко шок за Карл.

Миша Бартън (Рийс Синклер): „Бях благодарна на ветераните от Neighbours“

Neighbours беше изненадващо различен от други сериали, по които съм работил . Всички тези комплекти функционират много различно. Този беше див. Много ги уважавам; това е с няколко камери и те работят толкова бързо и количеството съдържание, което снимат, като пет епизода на седмица и вероятно 20 сцени на ден, и те не получават няколко дубла. Бях наистина благодарен на ветерани като Стефан [Денис, който играе Пол Робинсън], че ме взеха под крилото си и ми показаха как функционира, защото това е добре смазана машина.

Рийс Синклер, просто наистина като нея като характер. Мислех, че тя е нещо, което би ми харесало да играя и беше написана с мисълта за мен. И сценаристите бяха много отворени към опитите да го американизират малко и да се уверят, че тя е като, разбирате ли, подходящ аутсайдер, но също така има своето място в този свят... Рийс определено ще намери начин да подразни Пол, което е добре . Тя е много мистериозна. Първоначално не знаете защо тя е там, а след това се оказва, че има много повече за това, че е там, отколкото първоначално изглежда. Така че не е съвсем ясно.

Направих своето парче, но искам да кажа, че остана, за да може героят да се върне. В стила на истинските съседи, винаги има опция и наистина може да се случи всичко. Тя оставя нещата в Австралия, така че определено е възможно. Не е опаковано.

Джорджи Стоун (Макензи Харгрийвс): „Съседите позволиха на транс герой да съществува като личност“

Спомням си ясно как се сбогувах с всички, сбогом на шоуто и сбогом на сградата, която беше като наш дом през COVID. И това беше наистина емоционално. Така че да се върна в тази сграда с някои познати лица и с някои нови хора също беше страхотно. Това е като най-добрия бонус рунд - мислехме, че сме приключили и сега се върнахме отново. Мисля, че всички просто се чувстваме истински късметлии и благодарни, защото знаем какъв е светът без съседите и без него в живота ни. Така че ние просто се придържаме към това чувство.

Neighbours беше невероятна възможност за мен да разкажа история, която беше много близка до сърцето ми, разбирате ли, в съответствие с моя собствен опит, като Макензи беше транс жена. Аз съм транс жена и „Съседи“ беше невероятна възможност да разкажа история, която не се разказва често на екрана. И когато се разказва, това е някак надупчено със стереотипи и тропи, които не са полезни. Работата със сценаристите на шоуто, за да се уверим, че опитът на Макензи е честен и изпълнен с уважение, просто го направи толкова забавно и възнаграждаващо преживяване. И тогава успяхме да отидем отвъд това и да накараме Макензи да съществува извън своята полова идентичност и просто да бъде в Еринзбъро и част от драмата като всички останали.

Мисля, че това е радикално само по себе си, да позволим транс герой само за да съществува като личност, защото толкова често сме сведени до този един аспект от нашето преживяване. Съседите винаги ще означават много за мен поради това и в каквито и проекти в бъдеще да правя, Съседите винаги ще бъдат тези, които промениха всичко за мен и предложиха на другите показва пример, начин да разкажат историята по начин това е наистина полезно и уважително. Мисля, че Neighbours проправи пътя.

Стефан Денис (Пол Робинсън): „Това беше едно от най-тъжните неща, които съм чувал“

С носталгия ще кажа „ 80-те са любимата ми епоха на Neighbours, но казано честно, това е сега. Точно сега. Сериозно... нека бъдем честни за това, ние все още правим сапун - ние не правим Шекспир, ние правим сапун, но правим адски добър сапун. Имам привилегията да работя върху един от най-великите сапуни на планетата, който е наистина, наистина добре заснет и добре написан. Така че сега е любимата ми ера. Но за носталгия, 80-те години, очевидно, са времето, когато всичко започна и беше огромен феномен, особено в Обединеното кралство.

Нещото в края на шоуто беше, че можеше да бъде толкова лесно просто някак си пуснете топката през последните няколко седмици и си кажете „А, да, какъв е смисълът?“ Не влагаме сърцето си в това. Но ние направихме обратното. Едно от най-емоционалните неща, които съм чувал в живота си, беше Адам Ноел, един от първите ни асистент-режисьори, когато правеше последната сцена. И той каза: „Дами и господа, това е финал.“ Това беше едно от най-тъжните неща, които съм чувал.

Начинът, по който светът гледа телевизия сега, се е развил значително. Моята философия беше, че ако Neighbours или която и да е сапунка не бъде взета от мейнстрийм стрийминг канал, това ще бъде бавната смърт на сапунките по света, защото хората гледат безплатна телевизия за спортни новини, текущи събития и риалити телевизията - всичко останало, отиват на стрийминг. Така че бях във възторг, че Amazon застана зад това.

Ребека Елмалоглу (Терез Уилис): „Продадох къщата си“

Беше опустошително, когато Neighbours приключи... Мисля, че в през последните шест месеца беше просто повече да стигнем до края и да свършим работата и да се опитаме да бъдем позитивни и да гледаме напред, след края на шоуто, към това, което ще бъде следващото за всички нас в нашия личен живот.

Що се отнася до актьорския състав и екипа, всички ние просто се опитвахме да свършим работата възможно най-професионално, но също така знаейки, че всички щяхме да останем безработни. Продадох къщата си. Така или иначе искахме да се преместим в Нов Южен Уелс. Но след това, да, тогава шоуто беше вдигнато отново и беше като „Добре, връщаме се в Мелбърн“. И взехме кучетата, котката и детето и... се върнахме в колата и потеглихме надолу. Но беше фантастично. Не се замислих дали да се върна."

Тим Кано (Лео Танака): „Започва с истински гръм и трясък"

Определено беше голям процес на скръб, когато Neighbors приключи и много от актьорите и екипа продадоха къщите си и се преместиха в различни части на Австралия или където и да са живели първоначално. След това, разбира се, когато ни се обадиха, че се завръща, бяхме просто преизпълнени с емоции.

Върнаха го по толкова страхотен начин, наистина е интелигентно. Има достатъчно времева разлика за малко еволюция на героите, но също така и за въвеждане на страхотни нови герои... Мисля, че на Миша персонажът Reece носи наистина интересен вид заплетена сюжетна линия. И мисля, че започва с истински удар, който има нещо като ефект на доминото по отношение на това, че всеки герой се влияе от случващото се, дори в първия епизод. Така че е вълнуващо да се види какво се случва и също как феновете ще реагират на шока.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР