Съседите на изпълнителката на „Крепост” в Павлово, който отдавна е

...
Съседите на изпълнителката на „Крепост” в Павлово, който отдавна е
Коментари Харесай

Защо цял квартал излезе на бунт срещу Глория

Съседите на изпълнителката на „ Крепост” в Павлово, който от дълго време е единен с ж.к. „ Бъкстон”, недоволстват против гъстия пушек и „ благоуханията”, които се носят непрекъснато от комина на първокласния й дворец, писа „ Уикенд “.

Камината, с която пайнерката отоплява дома си, не серпантина дори за час. Вечно била заредена с брикети, което учудвало и най-изявените непукисти в квартала. Явно примата не пести от отопление, само че гъстият смог, който се разнася от комина на двореца й, възмущава за поредна зима съседите й.

И защото множеството от тях били по домовете си за празниците, казусът към този момент станал напряко непоносим. Не смеели да се застоят на открито, поради миризмата и дима, камо ли да простират облеклата си навън, защото се опушвали за минути. „ От години сме подложени на брутално одимяване от страна на Глория. Никога обаче не е било толкоз нетърпимо”, роптаят в махалата.

Тези дни търпението на съседите на Глория се изчерпало и се обединили, с цел да обмислят дейности, с които да спрат или най-малко да понижат изпаренията от камината в палата й. Съседите към този момент са алармирали общината и готвят митинг пред къщата на певицата. „ Ако би трябвало, ще я призовем на спор в „ Съдебен спор” цяла България да я види какъв брой струва”, заканва се Стефанка Рилчева, една от гневните комшийки.
тагове Глория квартал бунт
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР