Съседи на 42-годишната жена от Ловеч, която бе простреляна на

...
Съседи на 42-годишната жена от Ловеч, която бе простреляна на
Коментари Харесай

Заснели случайно как прострелват Теодора на новогодишното хоро

Съседи на 42-годишната жена от Ловеч, която бе простреляна на новогодишното хоро, са снимали инцидентно с мобилен телефон момента на стрелбата, заяви Нова телевизия.
Още по тематиката
Инцидентът станал точно на Нова година, когато Теодора Тодорова от ловешкия кв. " Младост " и нейните съседи излизат пред блока, с цел да се заловен на хоро.

Изведнъж дамата се свлича на земята, а съседите й не схващат какво става. Те считат, че й е прилошало. В следствие в Спешна помощ медиците виждат продупченото й яке, както и следите от кръв.

" Гледахме ги по какъв начин се веселят и виждам по какъв начин политна и се свлече. То стана за секунди. В първият миг си помислих да не е инсулт. След това видяхме, че тече кръв отляво ", описа Неврие Сабриева - съседка на потърпевшата.

" Аз бях вътре в гаража и беше поставено за почерпка. Изведнъж ми споделиха: жена Ви падна. И се затичах и видях, че паднала. То в клипчето се чува, че някой откъм гърба гърми. Може да е гръмнал някой на направления ", счита Мирослав Тодоров - брачен партньор на простреляната.

Теодора Тодорова е превозена в Плевен и оперирана по неотложност. Предполага се, че изстрелът е създаден инцидентно в разгара на празненството. Стрелецът обаче към момента не е открит. От полицията и прокуратурата отхвърлиха коментар.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР