Със затоплянето на времето едно неприятно явление все повече започва

...
Със затоплянето на времето едно неприятно явление все повече започва
Коментари Харесай

Младежи на е-тротинеки се разминаха на косъм в кръгово

Със стоплянето на времето едно неприятно събитие от ден на ден стартира да нервира водачите. Много хора избират напредването с електрически тротинетки по улиците, само че това напълно не се харесва на водачите на четири гуми. Една преживелица стартира да припомня за това, което следва напълно скоро – тротинеткаджиите. Две деца сложиха водач в рискова обстановка на кръгово в Сливен. Младежите без изключително да се огледат пресичат пътя на колата, като за благополучие не се стига до случай. Звук на натиснат клаксон е подаден за хлапетата, които индиферентно не престават по пътя си. Коментиращи фрагментите, оповестени във Фейсбук, са на мнение, че би трябвало да има санкции.

„ Това е всеки ден когато и да е... Надпревара с тротинетки и колела по тротоари, основна улица, булеварди и така нататък Не единствено деца, само че и възрастни карат. Няма кой да ги спре, те са " привилегировани " да карат, където им харесва, “ разяснява гражданин на града.

„ Гледам и незная по какъв начин да стартира да разясня тая родителска дивотия, която са позволили с децата си. Другия път може да не попаднат на подобен отреагирващ водач, а да са под колата, “ написа жена.

„ Нямат работа на платното за шофиране. “

„ По-зле ще става, идва пролет и лято. Тогава са в разгара си! Но в тази ситуация са бързали за учебно заведение. “

„ Така и не одобриха едни правила за тези тротинетки! Я една хубава санкция за родителите и самите те ще ги приберат в мазетата. “

„ Веднага клипа да бъде занесен в кат и да бъдат глобявани, както от клиповете, на които карат с 200! “

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР