Със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов за

...
Със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов за
Коментари Харесай

Смените на областни директори в МВР продължават: И полицията в Смолян е с нов шеф

Със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов за шеф на Областаната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Смолян е назначен старши комисар Цветан Михайлов Цанко в, оповестиха от ведомството. Той поема поста от старши комисар Костадин Пачеджиев .

Пред управителния състав на дирекцията старши комисар Цанков бе публично показан от заместник-министър Кирил Ценкин.

Новият шеф на полицията в Смолян показа пред сътрудниците си главните цели в работата си. Това са пътният травматизъм, битовата престъпност, както и тематиката с домашното принуждение.

Старши комисар Цанков добави, че приема " работещ екип на ОДМВР-Смолян " и задачата му ще бъде надграждане на постигнатите резултати и възстановяване средата за сигурност на територията на Смолянска област.

Старши комисар Цветан Михайлов Цанков е роден на 19 април 1966 година в Плевен. Завършил е висшето си обучение в Националния боен университет " Васил Левски " във Велико Търново, има магистърска степен " Стопанско ръководство и мениджмънт " от УНСС.

През 2000 година постъпва в системата на Министерство на вътрешните работи като шпионин в бранш " Икономическа полиция " в Шесто Районно ръководство към Столична дирекция на вътрешните работи. През 2007 година е преназначен в бранш " Противодействие на икономическата престъпност " към Главна дирекция " Национална полиция ". От 2015 година на ротационен принцип е ръководител на междуведомствения координационен център в Главна дирекция " Борба с проведената престъпност " (ГДБОП).
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР