Със заповед на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков старши

...
Със заповед на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков старши
Коментари Харесай

Петко Шотлеков е новият директор на ОДМВР в Пазарджик

Със заповед на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков старши комисар Петко Шотлеков е назначен за шеф на ОДМВР-Пазарджик. Той бе показан пред управителния състав на дирекцията от заместник-министъра на вътрешните работи Емил Ганчев. 

До момента Петко Шотлеков бе шеф на Районното ръководство на Министерство на вътрешните работи в Панагюрище. 

Досегашният шеф старши комисар Ивайло Тишев е преназначен на друга управителна служба в Министерство на вътрешните работи. 

По-рано през днешния ден се разбра, че досегашният шеф на ГДБОП основен комисар Любомир Янев е преназначен на различен пост в системата на Министерство на вътрешните работи.

На негово място за шеф на Главна дирекция „ Борба с проведената престъпност “ е назначен Калин Стоянов.

За момента не е ясно къде в системата на Министерство на вътрешните работи е преназначен Янев. Той стана шеф на ГДБОП, откакто Ивайло Спиридонов подаде оставка след задържането на чиновници от бранш „ Наркотици “.

По непотвърдена информация комисар Янев е назначен на служба отвън ГДБОП.

Назначеният на началническия пост Калин Стоянов до момента е оглавявал отдела, в който работят чиновниците под прикритие в ГДБОП.

Това е следващата рокада в Министерство на вътрешните работи.

До момента с постовете си се разделиха основният секретар Ивайло Иванов, началникът на Столична дирекция на вътрешните работи Георги Хаджиев, директорът на „ Вътрешна сигурност “ Стефчо Банков, както и други чиновници на управителни постове в министерството.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР