Със заповед на министър-председателя Бойко Борисов от длъжността заместник-министър на

...
Със заповед на министър-председателя Бойко Борисов от длъжността заместник-министър на
Коментари Харесай

Освободиха Красимир Живков от поста зам.-министър на околната среда

Със заповед на министър-председателя Бойко Борисов от длъжността заместник-министър на околната среда и водите е освободен Красимир Живков. На поста е назначена Славея Стоянова.

Славея Стоянова е магистър на биологичните науки в Пловдивския университет „ Паисий Хилендарски “.
Красимир Живков: Не познавам Николай Миховски, нито Пламен Бобоков Специализираната прокуратура желае непрекъснат арест за четирима от упрекнатите по аферата с боклука
От 2015 година досега Стоянова заема длъжността шеф на дирекция „ Управление на отпадъците и запазване на почвите “ в Министерството на околната среда и водите. Преди това е била основен специалист в същата дирекция.

Съдът остави в ареста петима от арестуваните за аферата с боклука, измежду които и зам.-министърът на екологията Красимир Живков.
Петима от арестуваните за аферата с боклука остават в ареста С мярка за неотклонение "домашен арест " е някогашният чиновник на Бобокови - Васил Богданов
До арестите се стигна след серия от спецакции в страната на 28 май. Бяха претърсени над 40 адреса и конфискувани доста документи.

Пред Спецсъза Живков съобщи, че е работил " за запазване на околната среда и здравето на хората ". Той уточни, че не познава Николай Миховски, нито Пламен Бобоков, който, по думите му, е виждал един път преди 4-5 години на посещаване с междуправителствена делегация, няма неговия телефон и не комуникира с него.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР