Със старта на 2022 год. БАКБ представи новия си корпоративен

...
Със старта на 2022 год. БАКБ представи новия си корпоративен
Коментари Харесай

БАКБ с нов корпоративен сайт 


Със старта на 2022 год. БАКБ показа новия си корпоративен уебсайт. Изцяло променената визия е резултат на устрема ни да бъдем „ в крайник “ с новите трендове и непрекъснато да усъвършенстваме виртуалното банково прекарване, което предлагаме  на клиентите си. Модерна визия и дизайн, настояща информация, комфортни функционалности - това са първите усещания от визитката на БАКБ в интернет пространството.

Потребителският интерфейс улеснява навигацията и бързия достъп към обособените менюта, а добре структурираната и деликатно поднесената  информация ориентира бързо клиентите за подобаващия за тях артикул. „ Водеща цел за нас е да сме оптимално потребни на нашите клиенти, да ги срещнем с опциите ни, да им осигурим значимата информация и модерни способи за връзка, както и нужното улеснение, с цел да бъдем покрай тях “, разяснява Илиан Георгиев, основен изпълнителен шеф.

В актуалната действителност потребителите избират цифрови форми на връзка и способи за банкиране, по тази причина ние залагаме на съвременни решения, сътворяваме нови артикули и променяме концепциите за цифрово банкиране, които най-добре да удовлетворят потребностите им.

При създаването на новия корпоративен уебсайт на БАКБ са употребявани всички положителни практики за гарантиране на висока степен на сигурност, лекост на ръководство и бързо деяние на декларираните интервенции. По този метод банката дава отговор на упованията на актуалните консуматори в тяхното забързано всекидневие. 

Проектът е създаден от екипа на БАКБ взаимно със Студио Х, а в процеса на работа е тестван по разнообразни критерии в няколко фокус групи. Основен приоритет за банката  е построяването на комфортен за потребителя (user-friendly) корпоративен уеб уебсайт с риспонсив дизайн и съвременна графика.

Посетителите на уеб страницата имат опция за лесна ориентировка в навигационните менюта и бърз достъп до цифровите канали за продажба на банкови артикули, като платформите за и лендинг страницата за отдалечено разкриване на. А, посредством електронното банкиране БАКБ Онлайн могат да правят всички банкови интервенции напълно виртуално.

За оптимално облекчение за потребителите, информацията в уеб страницата е по-добре структурирана и потребителски насочена, акцентите са сложени върху значимата за потребителя информация, главните параметри на продуктите са показани, като „ стики “ лента, а създадените калкулатори заемат централно място във всяка продуктова страница за самостоятелни клиенти.

Корпоративният уебсайт е двуезичен и е съчетаем с всички браузъри и техните най-актуални версии. Ползва се комфортно през всички мобилни устройства, а директната връзка с банката е обезпечена през видео чат с банкерите, които ще ви посъветват за най-хубавите условия и подобаващия за Вас банков артикул.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР