Със специално събитие на 14 юни Народният театър „Иван Вазов“

...
Със специално събитие на 14 юни Народният театър „Иван Вазов“
Коментари Харесай

Вечер в памет на Стефан Данаилов събира негови студенти в Народния - slava.bg

Със особено събитие на 14 юни Народният спектакъл „ Иван Вазов “ и едни от най-именитите артисти от трупата – студенти на Мастера, ще почетат великия Стефан Данаилов, който остави незаличима диря в историята на българската просвета. Сред участниците ще бъде и журналистът и продуцент Георги Тошев, който е създател на биографията на огромния артист – „ Романът на моя живот “, издадена преди две години и половина.

Възпитаниците на проф. Стефан Данаилов Ана Пападопулу, Иван Юруков, Валери Йорданов, Дарин и Деян Ангелови, Илиана Коджабашева, Христо Чешмеджиев, Радина Боршош, Зафир Раджаб, Христо Терзиев и Павел Иванов ще се включат в паметната вечер, която ще стартира в 21.30 ч. в неделя на новата сцена зад театъра.

Под режисурата на племенницата на Мастера Росица Обрешкова те ще показват определени фрагменти от биографичната книга на Стефан Данаилов, както и обичани негови песни. Зрителите ще видят и елементи от филми за артиста, снимани от Георги Тошев, и ще чуят непознати и несподеляни истории, свързани с техни общи прекарвания.

Книгата „ Романът на моя живот “ имаше грандиозна премиера в Народния спектакъл в края на 2017 година на 9 декември – рождения ден на Мастера, а по-късно и в цялата страна и даже в чужбина и се трансформира в един от най-търсените бестселъри на книжния пазар. Сега гостите на събитието ще могат да си купят екземпляри от нея, общително предоставени от издателите от „ Книгомания “.

Билетите за срещите в двора са на цени от 10, 15 и 20 лева В случай на неподходящи метеорологични условия за осъществяване на събитията навън, те ще бъдат преместени на сцена „ Апостол Карамитев “ на IV етаж в театъра при съблюдаване на рестриктивните мерки за отдалеченост сред феновете.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР