Със специална премиум топка за стрийтбол ще се играе в

...
Със специална премиум топка за стрийтбол ще се играе в
Коментари Харесай

Със специална топка ще се играе на баскетболния турнир 3х3, над 2000 лв за награди

Със специфична премиум топка за стрийтбол ще се играе в първия за годината шампионат 3х3, който ще е на 25 юли от 10 часа на спортния комплекс " Свети Георги-Лозенец " в София. Топката е обезпечена от компанията " Диас Спорт ", която е формален сътрудник на БФ Баскетбол.

Както към този момент оповестиха уредниците комплицираната епидемологична конюнктура в България постанова повече време за подготовка на надпреварата и по тази причина крайния период за записване е 23 юли. Таксата за присъединяване е 75 лева, а записванията стават на телефон 0899992727 и на мейл [email protected]. Банковата сметка за превод на таксата е BG52UNCR70001523516151. Турнирът ще е отворен за мъже и дами над 17-годишна възраст.
Организаторите оповестиха, че премиите ще бъдат над 2000 лева, като повече от половината от тях са първите четири тима в крайното класиране, които ще получат и финансови бонуси. Победителят в шампионата ще получи 500 лева За спечелилите в двата състезанието - за забиване на топката в коша и за точна пукотевица зад линията за „ три точки “ ще има по чифт баскетболни кецове.

Организаторите ще обезпечат по време на надпреварите нужното за този спорт положително въодушевление за всички, които дойдат да вземат участие в конкуренцията или просто да гледат. Ще има и лотария за участниците, които ще получат награди, сред които и топки за стрийт баскетбол. Водещ на шоуто ще е добре познатият в баскетболните среди публицист Деян Веселинов.
https://basketball.bg/index.php

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР