Със символичната първа копка започна осъществяването на най-мащабния жилищен проект

...
Със символичната първа копка започна осъществяването на най-мащабния жилищен проект
Коментари Харесай

Инвестиция за 160 млн. лв.: Започва строежът на жилищния комплекс River Park

Със символичната първа копка стартира реализирането на най-мащабния жилищен план в София - River Park. Планирано е реализацията му да продължи към 5 години в три обособени стадия. Първа фаза се чака да завърши през 2022 година със завършването на първите 110 къщи. В целостта си River Park включва създаване на 352 къщи, инфраструктура и паркова среда на терен от 215 000 кв.м. Инвестицията в плана ще надвиши 160 милиона лв., а към този момент е реалност и съдействието с Уникредит Булбанк, която ще финансира построяването му.

Стремежът в цялостната визия на откритите пространства в River Park е да наподобяват естествена естествена среда и ландшафт. Дизайнът на пространствата е въодушевен по едно и също време от плавните форми на планината и реката, и динамичността на града. Ландшафтът е планиран по този начин, че комплексът да обезпечи дом по едно и също време на хората и природата. Да бъде място за живот, отмора и занимания измежду чиста, здравословна и естествена среда. Това се реализира посредством обезпечаване на огромни и ефикасни озеленени пространства, които с изключение на с естетични качества са наситени с разнородни функционалности - обществена, здравословна, екологична и други На събитието, отбелязващо първата копка, беше засадено първото от общо очакван брой от 3000 дръвчета.

Над 40% от всички 110 къщи на първия стадий към този момент са контрактувани за продажба.
 Снимка 488944
Недвижими Имоти Дивелъпмънтс неотдавна разгласи определената компания Калистратов груп, която ще реализира построяването на комплекса. Експертизата, опитът и високо квалифицираният екип на Калистратов груп завоюваха доверието на вложителя за реализацията на комплекса, след извършена процедура за избор на реализатор. Калистратов груп е компания с отлична известност и огромна експертиза в строителството на знакови публични, административни, индустриални, жилищни здания и инфраструктурни планове. Управлява се от екип, образуван от експерти, с дълготраен опит в строителния отрасъл.Разполага с над 40 души висококвалифициран инженеро-технически личен състав за ръководство и осъществяване на планове и има лични запаси, работни групи, и строителна машинизация, с което обезпечава оптимално къси периоди, високо качество и точност на изпълняваните работи.

" Още щом стъпих на това място, аз усетих със сърцето си силата на това пространство. Чух реката, гледах планината, а слънцето огряваше на всички места. Бях уверен, че това е мястото от моята визия за плана, посредством който да споделя цялото това величие с доста фамилии, търсещи съразмерен метод на живот наоколо до природата. В последната година всички ние се уверихме за значимостта на дома. Като място за израстване, за игри, за отмора, за образование, за работа и за развлечение. Място за същински живот. Предизвикателството пред мен и екипа ми е голямо в тези времена, само че вярата в плана и ентусиазмът да го създадем ще ни оказват помощ на всяка наша крачка " сподели Ори Нив- Главен изпълнителен шеф на Недвижими Имоти Дивелъпмънтс.
 Снимка 488943
Зад плана River Park стои Dynamic Group, компания с над 40 години интернационален опит в областта на недвижимите парцели и вложения в милиарди евро в огромни планове по целия свят. В България оперира от 20 години, като влага най-вече в индустриални парцели и търговски площи. Изграждането на River Park реализира чрез дъщерното си сдружение - Недвижими Имоти Дивелъпмънтс.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР