Със сигурност в живота ви има моменти, в които сте

...
Със сигурност в живота ви има моменти, в които сте
Коментари Харесай

Съдбата Ви има своя предначертан път! Искате ли да узнаете своята и дали сте родени под щастлива звезда

Със сигурност в живота ви има моменти, в които сте си казвали – “защо аз е належащо да доближавам триумфите толкова трудно, а други си оправят без каквито и да е усилия”. Или пък сте от другата страна – когато нещата просто се случват и животът ви върви като по вода.

Ако се има вяра на античното мистично обучение Кабала, то всичко това е предопределено и ориста ви има своя предначертан път.
Искате ли да узнаете своята? Дали сте родени под щастлива звезда, каква е същинската ви същност и какво ви чака в близко и далечно бъдеще? Опитайте се да разберете благодарение на числата.
В основата на този тест е цифрата 142857, което съгласно Кабала, носи галактическата естетика в живота. Оттук нататък се преглежда персоналното ви число, което ще разберете от годината си на раждане, месеца и датата, а по-късно просто сумирате сбора от двете цифри.

Примерно: роден на сте 5 юни 1986 година В подобен случай вашето персонално число е от типа 19860605. Събирате го с 142857 + 198060605. Полученият резултат е 20 003 462. От него премахвате нулите и цифрите, които се повтарят и се получава – 346, а в случай че полученото число (13) е по-голямо от 12, сумирате още веднъж до едноцифрено – 4. А в този момент ето и какво демонстрира Кабала за вас:

1. Ако вашето число е “1″, вие сте родени под щастлива звезда. Имате редкия късмет да организирате живота си по собствен личен усет и предпочитание, а не да сте зависим на прищевките на ориста. Обобщено – щастието е като здравето, в случай че не го забелязваш, значи ти принадлежи.

2. Ако вашето число е “2″, то имате плевел и невменяем темперамент и постоянно страдате от тази прекаленост. За да преодолеете съмнението и нерешителността си, поставете цел и я следвате настойчиво до дъно. За да стигнете до триумф, разчитайте на интензивен труд. Съдбата ви дава знак – малко по малко да изградите характера си по този начин, че да вземете живота си в ръце.

3. Ако вашето число е “3″, вие сте късметлия. Имате шанса да живеете леко и прелестно, без да сте подвластни на разнообразни разтърсвания. Звездите ви обичат, само че въпреки всичко не приемайте дните си като подарък, ценете ги, тъй като даже и “розите имат бодли”.

4. Ако вашето число е “4″, то вие сте от хората, които би трябвало непрекъснато да се борят за задачите си. Стремите се към шанс, само че по този начин и не успявате да го хванете. Не приемайте обаче това като наказване – точно по този метод сте построили увереност, борбеност и мощна воля. Хубавото е още, че постоянно запазвате оптимизма си. А съгласно Кабала, след време, всичките ви старания ще бъдат възнаградени.

5. Aко вашето число е “5″, то вие сте герой от класа. Целият ви житейски път е минал в борби, което изяснява за какво умеете да цените успехите си – единствено вие знаете какъв брой старания и ограничения са ви коствали. Ако има място, в което мъчно да успявате, това е любовта. Съдбата ви споделя да търсите огромното, до момента в който към момента е малко.

6. Ако вашето число е “6″, то неналичието на шанс може да търсите напълно във вас. Твърде необузданият ви темперамент постоянно става причина да се лишавате от триумфа. Бунтарската природа в този случай по-скоро е негатив. Ако съумеете да я овладеете, ще постигнете доста. Бъдете прям както със себе си, по този начин и с близките – това също ще ви помогне.

7. Ако вашето число е “7″, то вие сте от тези персони, които ориста обича. Срещу вас постоянно се откриват шансове, само че от време на време лекомислието ви пречи да се възползвате от тях. Усетите ли, че щастието е пред вас, не го пропускайте. Все отново, можете да останете положителни – както се споделя, най-сигурният път път към триумфа е търпението.

8. Ако цифрата ви е “8″, то вие не сте лишени от шанс, само че постоянно неналичието на умеене да се контролирате и да балансирате сред крайностите в характера си, ви пречат да достигнете до него. Затова вместо, както постоянно се случва, да се оплаквате от превратностите на ориста, вземете живота си в ръце и действайте със размах. Кабала споделя – тези, които се оплакват от кармата си, могат да се оплакват само от себе си.

9. Ако вашето число е “9″, то имате потребност да преодолеете неналичието си на кураж и убеденост, с цел да се възползвате от възможностите пред вас. Помнете, че който не пробва, той не бърка. Дори да грешите – ще натрупате нужния опит. Именно със силата на духа, ще се справите най-добре с провокациите.

10. Ако цифрата ви е “10″, то вие сте от хората, родени под щастлива звезда, само че и които знаят и сами по какъв начин да съумяват. Звездите ви дават единствено един съвет – не си поставяйте доста високи цели, защото понякога огромните упоритости могат да ви подведат.

11. Ако вашето число е “11″, то вие имате невероятното умеене да постигате доста с малко старания. Чувствате се удобно в кожата си и това ви оказва помощ в ежедневните борби. Чувствате се постоянно стимулирани и се развивате даже, когато смятате, че сте постигнали всичко.

12. Ако вашето число е “12″, Кабала ви дава един значим съвет – спрете да мислите за това по какъв начин хората към вас да са задоволени и щастливи и помислете и върху личните си потребности. Липсата на самолюбие е похвална, само че точно тя прави характера ви прекомерно неуверен, с цел да достигнете до нужната естетика. Поради това не чакайте точния момент, а се възползвайте от всеки късмет.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР