Със сигурност сте срещали хора в живота си, които са

...
Със сигурност сте срещали хора в живота си, които са
Коментари Харесай

Бремето на зодиите. Разберете какъв товар носи всяка зодия

Със сигурност сте срещали хора в живота си, които са били изключителни по някакъв метод.

Възможно е да вземем за пример да са получили забележителен приход от всяка своя активност, даже и след заличаване на лотариен билет. Или сте срещали хора, които непрекъснато са нямали шанс, колкото и да са се опитвали. Други биха могли да останат цялостен ​​живот сами срещу волята си. Според астролозите това се дължи на знака, в който са родени. Всеки знак носи със себе си избран товар, който непрестанно го визира.

Овните живеят в компанията на двуличник

Хората зодия Овен, се отличават със своята импулсивност и увереност. Благодарение на него те постоянно реализират нереалистични цели на пръв взор. Ако обаче погледнете настрана от триумфите им, ще откриете, че те страдат доста в персоналния си живот. Тяхното задължение е наличието на хора, които единствено им завиждат и се пробват да им навредят по всевъзможен метод или най-малко да ги клеветят. Следователно овните нямат доста същински другари и от време на време могат да се усещат самотни.

Телците не могат да разпознаят лицемерите

Зодия Телец са сложни за схващане, само че въпреки всичко са невиждана изгода за обкръжението си. Благодарение на способността си да демонстрират съпричастност, те са в положение да извърнат внимание и да дадат поддръжка на тези, които се нуждаят от това. Тяхното „ проклинание “ обаче е точно тази потребност да оказват помощ на по-широката общественост. Често се случва Телците да влагат сила в тези хора, които в следствие им „ забиват нож в гърба “.

Близнаците са самотни

Хората, родени под знака на зодия Близнаци, постоянно се разказват като доста общителни, интелигентни и отзивчиви. Близнаците компенсират вътрешната си самотност с многочислените си обществени контакти. Това се дължи главно на желанието за „ същинска сродна душа “. Така Близнаците отблъскват тези, които би трябвало да са значими за тях в живота, и те остават самотни.

Раците се влюбват прекомерно елементарно

Един от най-чувствителните знаци на зодиака е зодия Рак. Въпреки че хората, родени в този знак, може да не го демонстрират, те са безнадеждни романтици. Те бързо се поддават на нови любови и влагат в тях доста количество сила и страсти. Тяхното задължение е точно това елементарно определяне на дълбока прочувствена връзка, която в доста случаи остава несподелена и по този начин Раци напуща връзката с разрушено сърце.

Лъвовете не изпитват триумф в любовта

Родени ли сте в зодия Лъв? Вероятно се наслаждавате на възхищението на заобикалящата ви среда. Лъвовете се преглеждат като мощни водачи, които обичат да бъдат център на внимание. Въпреки това, „ отвън светлината на прожекторите “ те се трансформират в проблематични персони. Те също желаят обич, която не получават. Лъвовете постоянно се влюбват в неверния човек или, назад, нямат самообладание да оставят връзката да се развие.

Девите страдат от липса на страсти

Вероятно най-загадъчният знак на зодиака е зодия Дева. Хората, родени в този знак, постоянно са нечетливи. Той по-скоро се отклонява от компанията и се концентрира върху персоналните си цели, които са главно придвижване в кариерата и добър опит. Според астролозите Девата е съпроводена от липса на страсти. Въпреки че този знак може даже да не му разрешава, той отслабва вътрешно заради неналичието на другари и страсти.

Везните са прекомерно откровени

Основната линия на хората, родени зодия Везни, е тяхната колебливост, въпреки че тя е единствено привидна. Везните обичат да вземат решение проблемите си изчерпателно, тъй че им лишава повече време, с цел да получат стремежи резултат. Този знак е почтен със заобикалящата го среда, даже по неприятни въпроси. Тяхната тежест е точно тази откровеност, която обезкуражава доста хора от по-нататъшно другарство с тях.

Скорпионът работи кратковременно и вреди на заобикалящата го среда

Зодия Скорпион е знак със мощно развита вътрешен глас и психически гений. Хората, родени в този знак, се гордеят със способността си да преценяват характера на човек, когато го срещнат за първи път. Въпреки това, в случай че създадат неверна преценка или някой ги предизвика, те стават отмъстителни. Проклятието на този знак е неговата горделивост и яд, който се демонстрира в възмездие.

Стрелците в никакъв случай не са удовлетворени

Хората зодия Стрелец, се смятат за авантюристи, които обичат всеки прилив на адреналин. Тяхната движеща мощ е вълнението и напрежението. Следователно този знак е съкрушен от непрекъсната неустановеност и неспособност да сътвори нещо непрекъснато. Недоволството им се демонстрира да вземем за пример във връзки, в които в никакъв случай не са удовлетворени.

Козирогът копнее за благосъстояние

Хората родени зодия Козирог, са склонни да бъдат много сполучливи и интелигентни. Често оказват помощ на съседите си в сложна житейска обстановка и не желаят нищо в подмяна. В живота си те се концентрират върху кариерното развиване, което е и най-голямото им задължение. Козирозите в никакъв случай нямат задоволително. Те към момента живеят с чувството, че имат потребност от повече пари.

Водолеят не излиза от зоната си на комфорт

Въпреки, че зодия Водолей се смята за обществен и другарски знак, може да има обстановки, в които той се държи противоположното. „ Проклятието “, обещано на хората, родени в знака на Водолей, е тяхната некадърност да изоставен зоната си на комфорт. Ако са принудени да създадат крачка, която не дава отговор на настоящото им въодушевление, те се отдръпват съвсем незабавно и се пробват да избягат от обстановката допустимо най-скоро.

Рибите остават неразбрани

Най-големият подарък, на който се радват зодия Риби, е тяхното въображение. За страдание това е и най-голямата им тежест. Рибите нормално остават неразбрани в обществото, което се дължи на тяхното огромно въображение. Дългосрочното общуване е доста мъчно с безконечен идеалист, който не обича да се занимава с на практика въпроси.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР