Със сигурност сте чували за т.нар. урочасване и може би

...
Със сигурност сте чували за т.нар. урочасване и може би
Коментари Харесай

Методи за премахване на уроки

Със сигурност сте чували за така наречен урочасване и може би даже сте го усещали в даден миг. Всъщност, това значи, че човек с неприятни очи или доста отрицателна сила е изпратил негативното си въздействие върху вас. Може и да ви е завидял за нещо. Невинаги урочасването е съзнателно. Човекът насреща може да ви се зарадва или да ви направи комплимент, само че без да желае да ви урочаса. Това е много особено при дребните деца.

Симптомите, които издават, че се станали жертва на уроки, могат да се показват във ненадейно главоболие, мощна отмалялост, замаяност, стомашни проблеми и даже повдигане на температура - общо взето неразположение на организма под всякаква форма. Ако за него няма причина и е станало внезапно, значи сте срещнали човек с неприятна сила. В подобен случай би трябвало да вземете ограничения незабавно и да се избавите от нея неотложно.

Ето няколко от най-известните способи, които нашите баби, а към този момент и самите ние използваме, когато усетим, че са ни застигнали уроки.

Измийте лицето си с вода

 Урочаване

Чистата вода оказва помощ за всичко. Ето за какво, щом усетите такова неразположение, на първо време измийте лицето си с вода. След това може да преминете към някой от следните ритуали.

Напълнете някакъв съд с вода – чаша или купичка да вземем за пример. Подгответе си 3 клечки кибрит, които ще запалите една след друга. Докато горят, с всяка от тях нарисувайте кръст във въздуха, а след това ги хвърлете във водата. Ако някои от клечките се кръстосат, значи е имало уроки. Измийте челото и бузите си с водата, както и дръжките на всички порти у дома, в това число и входната, и изхвърлете водата в тоалетната.

Методи за унищожаване на уроки

 Снемане на неприятна сила

При урочасване оказва помощ и светената вода. Хубаво е у дома постоянно да имате малко. Напръскайте с нея всички стаи у дома, себе си и всички хора вкъщи.

Ако постоянно сте ставали обект на урочасване, е добре да носите червен конец или медальонче синьо око, които са известни със защитната си мощ против неприятна сила.

Сред най-древните традиции за унищожаване на уроки намира място и баенето с вода и яйце. Най-често се прави от старата дама в фамилията, нормално бабата. В съд се сипва чиста вода, след това се взима едно яйце и тя стартира да споделя думите за унищожаване на неприятната сила, до момента в който чука яйцето в ръба на съда с вода, правейки кръст с него. Ако се образуват балончета, значи индивидът е бил урочасан. С водата се измиват ръцете и лицето му, а след това тя се изхвърля в тоалетната.

Не подценявайте урочасването, то може да ви накара да се чувствате извънредно зле. Имайте мислено тези ритуали и един червен конец на разположение, с цел да не ви ловят неприятни очи.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР