Със сигурност сте чували за диетата според кръвната група. Според

...
Със сигурност сте чували за диетата според кръвната група. Според
Коментари Харесай

Какво казва за характера кръвната ти група?

Със сигурност сте чували за диетата съгласно кръвната група. Според нея човек може да отслабва, само съобразявайки се с целесъобразните за кръвната си група храни. Някои се кълнат в нея, други я дефинират за следващата небивалица.

Но знаете ли, че кръвната група може да каже доста и за характера ви? Теорията е на японски академик, който стига даже по-далеч. Според тази доктрина можем елементарно да преценим кой човек е подобаващ за наш сътрудник и даже коя специалност да заобикаляме. Ето какво гласи теорията за всяка от кръвните групи:

Нулева

Хората, в чиито вени тече кръв от кръвна група 0 са уверени, целеустремени, мощни и оптимисти. На тях постоянно може да им се гласоподава доверие, тъй като за тях да носят отговорност е тип чест. Те обаче не са доста обществени, избират да вървят по собствен личен път без доста хора по него. Често се концентрират напълно върху себе си и личните си проблеми. Работохолици са.

Виж още: Тайните на началник готвачите, които би трябвало да знае всеки от нас в кухнята

Кръвна група А

Хората с тази кръвна група постоянно са описвани като интроверти. Те са почтени, само че много чувствителни и резервирани. Обичат перфекционизма. Ако нещо не се развие съгласно техния проект, постоянно се разстройват и даже стресират. Затова и равнищата на кортизола при тях са високи. Подходящо занимание за тях е йогата и рисуването. 

Кръвна група Б

Тези хора са изобретателни, дейни и любопитни. Понякога ги разказват като егоисти, само че в действителност са измежду най-загрижените за околните си хора. Те имат мощни индивидуалистични качества, по тази причина не очаквайте от тях екипна работа. Имат правила, които не престъпват.

Виж още: ТЕСТ: Знаеш ли тези базови обстоятелства за Съединените американски щати?

Кръвна група АБ

Трудно е да се дефинират еднопосочно. Те носят чертите и на хората с кръвна група А, и на тези с кръвна група Б. Най-често са уравновесени - хем амбициозни, хем реалисти. Трудно може да се предвиждат техните ходове - постоянно менят страстите си, а зад дейностите си вкарват неподозирана логичност.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР