Със сигурност ще има имиджови щети от санкциите на САЩ.

...
Със сигурност ще има имиджови щети от санкциите на САЩ.
Коментари Харесай

Даниел Митов: Няма смяна на модела, а само на лицата

Със сигурност ще има имиджови вреди от глобите на Съединени американски щати. Това сподели зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов по БТВ във връзка глобите от Съединени американски щати.

„ Разпознава ли се господин Радев във Васил Божков? Преди известно време, когато Божков беше упрекнат от Прокуратурата, господин Радев съобщи, че Божков звучи по-убедително от своите обвинители. Сега обвинителите на Божков са Вашингтон. Трябва да се пита господин Радев още ли счита, че Божков звучи по-убедително от своите обвинители. Къде е отговорът на този въпрос. Защо си подаде внезапно оставката началничката на кабинета на вътрешния министър. Защото е обвързвана с партията на Божков. Кой му предложи тази жена? Очевидно има някаква съгласуваност сред господин Рашков и господин Божков. Аз не бих желал да видя подмяната на един модел със същия модел просто със заменени физиономии “, уточни Митов.

„ Трябва да си водим диалог за страната, за това по какъв начин да преформатираме институциите, да въведем ограничения за бистрота и отчетност, а освен да сменяме един модел със същия, само че с други физиономии “, добави той.

„ Със сигурност ще има имиджови вреди от глобите. Трябва да внимаваме доста при използването на тези наказания, да не стартираме да дискредитираме хора, които нямат нищо общо с корупционни схеми подмолни сделки. Навлизаме в ужасна парадигма – удар против някакви работещи хора “, съобщи той.

По думите му има съмнения, че Божков е подкупвал настоящ български политик и това към този момент е излязло и в общественото пространство. Той уточни, че няма да загатва имена, само че това не е Бойко Борисов. „ Ще прикани нашите съперници да не се трансформират в клеветници. Г-н Борисов се срещна с американския дипломат преди известието за глобите. Той беше поканен и поканата е пристигнала доста преди този момент. Ако имаше каквито и да било подозрения, че Борисов е индивидът, той щеше да бъде включен в санкционния лист. Едно е нашите съперници да подлагат на критика някаква политика, друго е да клеветят “, съобщи Митов.

„ Ненавиждам, когато се вършат опити да бъдат демонизирани цели организации и цели партии. Нашите съперници непрестанно демонизират нашата организация “, добави той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР