Със сигурност не лесно да станеш охранител на някоя от

...
Със сигурност не лесно да станеш охранител на някоя от
Коментари Харесай

От охранител на Тейлър Суифт до Израелските отбранителни сили

Със сигурност не елементарно да станеш охранител на някоя от известните персони в Америка като Тейлър Суифт да вземем за пример. Работата има своите специфики, а и не всеки дава отговор на стремежи профил.
 Връзката на Тейлър Суифт и Травис Келси - предизвестието, което тя получи от някогашната му
Предупреждението, което Тейлър Суифт получи от някогашната на гаджето си

За някои неща би трябвало да се внимава

Доста любопитно е, че един от охранителите на изпълнителката, който е бил неразделно до нея това лято по време на концертите ѝ от турнето Eras Tour, е решил да остави работата си и да напусне Съединени американски щати, с цел да се прибере в Израел.

Той е направил това, с цел да се причисли към Израелските отбранителни сили (IDF), които бяха мобилизирани след нападението на палестинската формация Хамас. Журналистът Еран Свиса от Israel Today първи разгласи за решението на телохранителя да се причисли към защитата на родината си.
 Снимка 624234

Според Variety, за момента охранителят е поискал да резервира името си в загадка. Свиса твърди, че той е роден в кибуц в Израел, само че от години работи в Америка. За момента не е несъмнено дали охранителят е бил нает непосредствено от Тейлър Суифт, или от някои от стадионите, на които тя изнасяше концертите си.

Не се знае и до какъв брой близко е работил с изпълнителката. Но преди няколко месеца в обществените мрежи се популяризира видео, на което се вижда забавният и предан метод, по който охранителят пази Суифт.

“thanks so much for coming ”????

Пред журналиста от Israel Today въпросният телохранител споделя, че в Америка е имал страховит живот, мечтана работа и доста другари. И изобщо не му се е налагало да се връща в Израел. " Но не можех да заставам в профил, до момента в който фамилии биват избивани и изгаряни живи в домовете си! Просто тъй като са евреи или тъй като са израелци. "
 Как Израел отговори на Джиджи Хадид за поддръжката ѝ за Палестина
Как Израел атакува Джиджи Хадид поради изявленията ѝ

Конфликтът е на доста равнища

" Докато едната страна пази бебета, деца и възрастни хора, другата страна ги употребява като живи щитове! Ще бъде засегнатост за животните да ги назоваваме " животни ", само че това не са човешки същества ", споделя още той по адрес на Хамас.
 Защо Миа Халифа поддържа Хамас в спора с Израел
Защо Миа Халифа е на страната на Хамас, а не на Израел

Родената в Ливан някогашна порно звезда има мнение по въпроса

Охранителят също по този начин споделя, че не пази единствено народа на Израел, само че и човечността като главен принцип. Според Variety, все още Тейлър Суифт не е заела позиция по отношение на протичащото се в Близкия изток, само че пък нейните положителни другари Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли са дарили 1 милион $, с цел да оказват помощ на децата в Израел и Газа.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР