Със сигурност коалицията Продължаваме Промяната – Демократична България няма как

...
Със сигурност коалицията Продължаваме Промяната – Демократична България няма как
Коментари Харесай

Акад. Денков: Вярвам на Мария Габриел, но не и на тези, които ѝ шепнат в ухото

Със сигурност обединението „ Продължаваме Промяната – Демократична България ” няма по какъв начин да влезе в структурата, която водачът на ГЕРБ Бойко Борисов показа. Това съобщи в студиото на „ Събуди се ” учен Николай Денков.

„ Това, което видяхме през вчерашния ден ясно, е, че госпожа Мария Габриел фактически подходи доста отговорно към срещата. Тя беше в сложна обстановка, ние го разбираме. Зададохме ѝ въпроси, а тя се опита доста добросъвестно и деликатно да отговорим на всичко, което казахме ”, сподели още депутатът от ПП-ДБ. Денков акцентира, че има вяра в положителните планове на кандидат-премиера, излъчен от ГЕРБ-СДС, само че не и в „ тези, които ѝ шушукат в ухото ”.

Той изясни, че това е главно терзание на ПП-ДБ за сформиране на експертно държавно управление. „ Хората с белите коси като мен си спомнят отлично по какъв начин такива „ експертни ” държавни управления се оказаха лицата, зад които незаконните групировки си подредиха страната по метода, по който не можем още да я отвоюваме от тях ”, съобщи Денков.

Коментар той направи и във връзка с желаната от партията на Борисов оставка на основния прокурор: „ Това може да е просто замяна на едно лице с друго, което да продължи същия метод на прикриване на закононарушения ”.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР