Със сигурност имотът в Лифорд Кей, част от Бахамските острови

...
Със сигурност имотът в Лифорд Кей, част от Бахамските острови
Коментари Харесай

Имението, в което е почивала принцеса Даяна, се продава за 12,5 милиона долара

Със сигурност парцелът в Лифорд Кей, част от Бахамските острови е място, на което изолацията би била много по-приятна. Плажната къща с басейн, пет спални, тераса и голям частен плаж с бял пясък в този момент се продава. Това, което я прави по-специална е, че принцеса Даяна е почивала там дружно със синовете си Хари и Уилям, написа CNN Travel.

Сега парцелът в Лифорд Кей е от затворен вид и се намира в западната част на остров Ню Провиденс. Цената му е 12,5 милиона $.
 Имението на един от притежателите на Microsoft, беше продадено за $35 милиона
Имението на един от притежателите на Microsoft, беше продадено за $35 милиона

Имотът на Алън за първи път излезе на пазара през октомври

Мястото

Считан за един от най-богатите и най-ексклузивните квартали в света, Лифорд Кей е учреден през 50-те години на предишния век от известния канадски предприемач Едуард Плънкет Тейлър, който купил земята през 1954 година от бахамския бизнесмен сър Харолд Кристи. През декември 1962 година президентът на Съединени американски щати Джон Ф. Кенеди отсяда в дома на Е. П. Тейлър в Лифорд Кей. В квартала има към 450 къщи и към 1300 поданици.

Имотът

Имотът е един от най-луксозните на Бахамските острови. Новият притежател ще има за съседи холивудски звезди, в това число Шон Конъри, както и семейство Бакарди. Той е планиран през 1969 година от архитектът новатор Робъртсън Уард в средата на века. Той е реновиран през 2009 година и площта му е близо 5000 квадратни метра.
 Крайбрежен парцел с няколко спални и две къщи за посетители е на път да удари ценови връх
Крайбрежен парцел с няколко спални и две къщи за посетители е на път да удари ценови връх

Оценката му е $24,5 милиона

За престоя на Даяна в имението написа в книгата на един от телохранителите на принцесата Кен Уорф, който в продължение на шест години е на работа в кралското семейство. Книгата е от 2017 г.- Guarding Diana: Protecting the Princess Around the World. "

Кралските особи са отсядали там като посетители на Кейт Мензиес, от милионерско семейство Мензиес.

Уорф разказва мястото като голям първокласен комплекс, който е безупречно поддържан и обезпечава дискретност.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР