Със или без НФСБ ще вървим напред. Важното е да

...
Със или без НФСБ ще вървим напред. Важното е да
Коментари Харесай

Волен Сидеров остава с кабинета на Борисов и без НФСБ

Със или без НФСБ ще вървим напред. Важното е да се извършва програмата за ръководство на кабинета. Това съобщи водачът на " Атака " Волен Сидеров в коментар пред bTV за разискванията в сътрудниците им от НФСБ дали да изоставен ръководството в символ на митинг против несъгласуваното с тях искане на премиера Борисов за оставките на трима министри след нещастието край Своге .
 Единствено Сидеров от Обединените патриоти удовлетворен от оставките на тримата министри
Волен Сидеров е единственият съпредседател на " Обединените патриоти ", който утвърждава оставките на тримата министри и няма рецензии към съдружния сътрудник във властта ГЕРБ.

Вицепремиерите Валери Симеонов и Красимир Каракачанов към този момент оповестиха обществено, че са срещу оставките.

Симеонов разгласи, че обединението не действа, че държавното управление се ръководи еднолично и че НФСБ ще разисква дали да излезе от нея. Той съобщи още, че депутатите от НФСБ ще гласоподават срещу оставките на вътрешния министър Валентин Радев, на транспортния Ивайло Московски и на районния Николай Нанков.

Днес партията би трябвало да разгласи излиза ли от ръководството.

Според Сидеров това не е по този начин, а рецензиите на Симеонов целели извоюването на министерски пост или предотвратяването на " неприятна вест " по негов адрес. Той счита, че с изказванието си за еднолично ръководство сътрудника " разрушава държавността ".

" Какво правиш тогава в това държавно управление? Излизай в съпротива, почвай партизанска война, в случай че искаш. Не може да си играеш със стабилността, имахме големи компликации да създадем тази коалиция ", възмути се водачът на " Атака ".

Той отиде още по-далеч и прикани самия Сидеров да подаде оставка, тъй като сигналът му в прокуратурата против министъра на туризма Николина Ангелкова не е бил доказан.

Сидеров увери, че самият той не се стреми към министерски пост и няма да става министър.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР