Сървърите на EA FC 24 днес са в престой, като

...
Сървърите на EA FC 24 днес са в престой, като
Коментари Харесай

Сървърите на EA FC 24 не работят: кога Ultimate Team ще бъде отново онлайн, тъй като поддръжката е удължена

Сървърите на EA FC 24 през днешния ден са в престой, като EA Sports удостоверява, че поддръжката е удължена за по-дълго от предстоящото. Ето по кое време сървърите на EA FC 24 ще бъдат още веднъж онлайн.

Ако имате проблеми с играта на EA FC 24 през днешния ден, има добра причина, тъй като сървърите на EA FC 24 сега не работят за поддръжка на всички платформи. Не единствено EA FC 24 е обиден от поддръжката, само че и FIFA 23 и FIFA 22, а времето на престой на сървъра е удължено даже повече от първичното мислене, за огромно отчаяние на играчите на FC 24.

С дълго чаканата TOTS промоция единствено няколко дни преди началото, играчите обезверено желаят да влязат в Ultimate Team и да се приготвят за TOTS промоцията, като TOTS Warmup Series, която сега е налична, предлага способи за играчите да печелят лесни награди. Но в случай че сте възнамерявали да грайндвате някои SBC или да участвате в TOTS Warmup Cup през днешния ден, последната поддръжка, планувана от EA Sports, деактивира всички онлайн действия в EA FC 24.

Ето по кое време EA F...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР