Сърбия се сдоби със своя криптовалута, съобщава сръбската медия ``Екапия``,

...
Сърбия се сдоби със своя криптовалута, съобщава сръбската медия ``Екапия``,
Коментари Харесай

Сърбия се сдоби със своя криптовалута

Сърбия се снабди със своя криптовалута, оповестява сръбската медия ``Екапия``, предава БГНЕС.

Владимир Павичевич, брокер и магистър по стопанска система от Ягодина, е емитент на цифровата валута " Лазар ", която е вързана за динара, с обменен курс 1 DVL = 0,0001 динара, написа " Екапия ". Той разгласи в началото предложение за закупуване на тази цифрова валута въз основа на прелиминарен абонамент. Емисията е 7 700 000 000 обособени единици DVL, а общата стойност на излъчванията DVL е 7 700 000 динара (65 254 евро).

Както е посочено на уеб страницата на цифровата валута " Лазар ", тя ще бъде препоръчана за продажба посредством реклами в печатни и електронни медии в количество, което е в по-малък размер от общия размер на цифровата валута.

Издателят също по този начин декларира, че с цел да се разшири търсенето на DVL, до 2 500 000 000 единици от тази валута ще бъдат предоставени гратис на нови консуматори на DVL, така наречен " Извор на Лазар ".

Както е посочено в текста на известието, регистрацията на вложителите, които се интересуват от закупуване на DVL, се прави до 14 юли 2021 година Емитентът се задължава да отвори на инвеститорите дигитален портфейл.

Отбелязва се също по този начин, че по този начин наречената ``вторична търговия`` с цифрови активи ще бъде допустима, когато бъдат основани снабдители на услуги, свързани с цифрови средства. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР