Сърбия е Ахилесовата пета на Европа, през която прониква Путин,

...
Сърбия е Ахилесовата пета на Европа, през която прониква Путин,
Коментари Харесай

Соломон Паси: Турски поток, всъщност е руски, а Сърбия е Ахилесовата пета на Европа

Сърбия е Ахилесовата пета на Европа, през която прониква Путин, а България сама би трябвало да спре " Турски поток ", защото той в действителност е " Руски поток ". Това съобщи някогашният външен министър Соломон Паси.

По мотив думите на френския президент Еманюел Макрон, че НАТО се намира в положение на " мозъчна гибел ", Паси съобщи, че френската страна може да прелее " мозък " на НАТО, защото това е и тяхно обвързване поради капацитета, който имат.

" Макрон в последно време направи няколко възмутителни неща - ветото върху началото на договарянията за присъединение на Скопие и Тирана. Обиди България и Украйна ", сподели Паси предз Нова тв. 

По думите му " идващият 11 септември " ще пристигна от Китай. Паси засяга колосът Huawei като тип троянски кон, който " ще пенетрира сигурността в Европа " и по тази причина би трябвало да бъде сложена преграда.

" Това не е цех за обувки, добави Паси. - Съединени американски щати желаят от всички съдружници да се предпазят от Huawei. Това, което сега се прави, един от най-болезнените въпроси, прокарването на подкрепи против бизнеса, който прониква от Изтока и няма по какъв начин да му се има доверие. "

Паси изиска също по този начин да използваме стратегическото си партньорство със Съединени американски щати в региона на космонавтиката и пратим българин в космоса посредством НАСА. Също по този начин предложи и в научноизследователската област да използваме американския капацитет, посредством който българин да вземе Нобелова премия, както и в културната промишленост - да вземем за пример за " Оскар ".

" Това, което министър председателят може да изиска от американския бизнес, е " Тръмп тауър " във Видин и голф в Пелерик ", добави сбито някогашният външен министър на въпрос какво чака от визитата на Борисов в Съединени американски щати.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР