Сърбин, заразен с коронавирус и хоспитализиран в клиника в Крагуевац,

...
Сърбин, заразен с коронавирус и хоспитализиран в клиника в Крагуевац,
Коментари Харесай

Сърбин с Covid-19 бяга от болница, сби се с медици и войници

Сърбин, инфектиран с ковид и приет в болница в клиника в Крагуевац, е нападнал преди два дни медицински личен състав и бойци, охраняващи болничното заведение, при опит да избяга от болничното заведение, с цел да чества рождения си ден, оповестява в. Kurir.
Подозира се, че при случая той е съумял да болести с ковид минимум петима души, които са се пробвали да го обуздаят, показва вестникът.
След нападението 47-годишният мъж, съпроводен от полиция, е настанен в домашна изолираност. Той е упрекнат в преднамерено разпространение на вируса и е застрашен от присъда до 12 години затвор.
Според източници, осведомени с следствието, индивидът се явил самичък в клиниката и изискал да му бъде изработен тест за ковид. Резултатите се оказали позитивни и той останал в болничното заведение. Преди рождения си ден обаче решил да си отиде вкъщи и да провежда празненство.
На изхода бил спрян от двама медицински чиновници, само че той ги отблъснал, свалил маската на единия и му одрал лицето. След това невъзмутимо траял към изхода, където обаче попаднал на бойци, охраняващи болничното заведение, които го задържали до идването на полицията.
Медицинските чиновници и бойците, които са взели участие в случая, ще бъдат тествани за ковид.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР