Сара-Хейн Хъниуел разкри, че почти скочи пред влак, след като

...
Сара-Хейн Хъниуел разкри, че почти скочи пред влак, след като
Коментари Харесай

Звездата от CBeebies Сара-Джейн Хъниуел разкрива момента, в който почти скочи пред влака след брадва

Сара-Хейн Хъниуел разкри, че съвсем скочи пред трен, откакто беше отстранена от CBeebies за това, че театралничи съвсем гола за щедрост.

През 2011 година се разбра, че 50-годишният водещ е бил уволнен като водещ на детския канал на BBC, откакто се появи съвсем гол в акция на PETA против яденето на месо. В акцията тя театралничи топлес, до момента в който лежеше върху гигантска паница с подправена храна. През последните години тя твърдеше, че уволнението й е обвързвано с голата фотосесия, която тя се съгласи да направи като част от буйния си вегански активизъм.

Невинният щрак „ възмути “ хората и реакцията беше толкоз мощна, че някои хора даже я упрекнаха, че е оказала неприятно въздействие върху двамата си сина, Индиана, шест години, и осемгодишния Финикс, които тя споделя с някогашния артист от Hollyoaks Айдън Калахан. Звездата разкри, че благотворителната фотография е унищожила живота й и тя се е почувствала по този начин, като че ли е „ разочаровала брачна половинка си, родителите си и всички “.

Говорейки за най-...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР