Сър Том Джоунс отрича да е припаднал преди последния си

...
Сър Том Джоунс отрича да е припаднал преди последния си
Коментари Харесай

Сър Том Джоунс отрече да е припаднал преди концерта си в Будапеща

Сър Том Джоунс отхвърля да е примрял преди последния си концерт в Будапеща нощес, настоявайки, че анулацията на шоуто е била провокирана от вирусна зараза.

Певецът беше заставен да отсрочи концерта си в MVM Dome в унгарската столица, който беше последната спирка от актуалното му турне.

Източник на „ Дейли Мейл ”съобщи, че той е примрял към час преди да стартира осъществяването си, само че се надява, че ще може да приключи турнето си.концерта. Оттогава Том Джоунс опровергава непрекъснато изказванията за колапс, като повода за преместването на последната дата от турнето му Surrounded by Time е " вирусен ларингит ".

Легендарният 82-годишен артист се е разболял преди последната европейска дата от турнето си Surrounded by Time и съгласно известията лекарите са му предложили да анулира шоуто.

Той написа за почитателите си в Instagram: " Здравейте на всички наранени. Снощи пътувах от Обединеното кралство до Будапеща и тази заран се разсъниха с неприятно чувство за гърло. Специалист пристигна на посещаване и сложи диагноза " вирусен ларингит ". Той настоятелно ме посъветва да отложим шоуто довечера и предписа медикаменти и вокална отмора ".

Джоунс добави: " Не съм " припадал " на никое място и късно, това са чисти клюки. Надявам се, че възпалението скоро ще утихне, защото с неспокойствие чакам да продължа прелестното си лятно турне. За страдание концертът трябваше да бъде анулиран в последния миг и доста скърбя за това. Въпреки трудностите шоуто в Будапеща ще се състои на 16 август. Още един път благодаря на всички, които демонстрираха угриженост към мен "./БГНЕС

Будапеща / Унгария
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР