Сър Том Джоунс даде актуална информация за здравето, след като

...
Сър Том Джоунс даде актуална информация за здравето, след като
Коментари Харесай

83-годишният Том Джоунс обръща внимание на опасенията си за здравето, след като фенове го призоваха да се „провери“

Сър Том Джоунс даде настояща информация за здравето, откакто почитатели споделиха страхове за него след изява в The Voice, призовавайки го да си вземе излязоха ", откакто видяха белег на лицето му.

83-годишният именит артист изглеждаше в положително положение, откакто беше забелязан на летището в Пърт, до момента в който продължава обиколката си в Австралия. Той изглеждаше нехаен, облечен в черна тениска и черни дънки, до момента в който влизаше в летището, усмихвайки се и махайки на почитателите, показвайки, че се усеща добре.

След това артистът показа актуализация в обществените си медии със своя фотография зад кулисите и сподели на почитателите си, че към момента обича да извършва и се надява, че всички към момента се любуват на неговото певческо пътешестване с него. Певицата на Delilah озаглави фотографията с: „ Засега имаме бал на турне и вие носите купона на нашите концерти! Така че ще се веселя, в случай че можете да изпратите свои фотоси на концертите, забавляващи се и аз ще споделя тях в обществените мрежи. Ще се забележим...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР