Сър Алекс Фъргюсън казва, че няма да има нищо против

...
Сър Алекс Фъргюсън казва, че няма да има нищо против
Коментари Харесай

Сър Алекс Фъргюсън няма нищо против да „счупи ребро“, ако Spirit Dancer може да получи доходоносна саудитска заплата

Сър Алекс Фъргюсън споделя, че няма да има нищо срещу да счупи ребро, в случай че спортният кон, който той е отгледал и е съсобственик, завоюва в Саудитска Арабия Арабия в събота.

Легендарният някогашен управител на Манчестър Юнайтед се наслаждения на един рентабилен ден в пустинята, когато Spirit Dancer сграбчи първата премия от £500 000 за спечелването на Bahrain International Trophy през ноември. Но той разкри, че празненствата са излезли малко отвън надзор денем, когато дойде на хиподрума „ Крал Абдулазиз “ за последния старт на жребчето в Купата на тревата Howden Neom за £1,5 милиона.

Гед Мейсън, един от други съсобственици с Фред Доун, прегърнаха 81-годишния Фъргюсън и го подвигнаха от земята в Бахрейн, до момента в който Spirit Dancer се втурна напред, с цел да запише победа с две и четвърт дължина в Sakhir.

Попитан дали ще има повтаряне, в случай че Spirit Dancer победи в събота, Фъргюсън се засмя, като сподели: „ Имате поради счупеното ми ребро?! Той [Гед Мейсън] ме сграбчи и ме скочи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР