Сапунът е създаден преди пет хиляди години. Още оттогава човечеството

...
Сапунът е създаден преди пет хиляди години. Още оттогава човечеството
Коментари Харесай

Tetra Soap - сапун, който не се пързаля

Сапунът е основан преди пет хиляди години. Още от този момент човечеството се бори с компликацията да задържи средството за миене в ръката си, до момента в който го употребява.

Всички сме чували шегите, че не е добре да си изпускаме сапуна , изключително в случай че сме в пандиза, че не се знае какви ще се следствията. Е, новото откритие е способно да предотврати неприятните обстановки. Въпреки че едва ли пандизчиите да се радват скоро на сходна облага.

 Снимка 341056

Иновативният сапун се споделя Tetra Soap. Името му, без изненади, идва от неговата форма - съвсем като на бетоновите тетраподи, които може да забележим на всички места към морския бряг. Целта им е да стопират поривите на вълните и ерозията на брега.

Дизайнерът Майк Маг стои зад решението сапунът да има тъкмо тази форма, която го прави съвсем неосъществим за изпускане . Освен това, той стои изправен и съхне по-бързо, което редуцира неприятните следи по мивката и сапунерката.

Сапуните с форма на тетрапод се изливат в силиконови форми и се оставят да " отлежават " за месец . След това се дооформят на ръка. А в състава им влизат кокосово масло, органични цитрусови биофлавоноиди, масла от чаено дърво, сандалово дърво и смирна, Extra Virgin зехтин.

 Снимка 341057

Всички те способстват за балансирането на рН кожата. Tetra Soap тежи 100 грама и някои от потребителите го считат за добър аксесоар за тяхната баня. Цената му е 16 $. Произвежда се само в сив цвят, с цел да бъде още по-автентично сравнението с каменните блокове, написа Daily Mail.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР