Съпругата на съпредседателя на Продължаваме промяната Кирил Петков Линда изненада

...
Съпругата на съпредседателя на Продължаваме промяната Кирил Петков Линда изненада
Коментари Харесай

Съпругата на Кирил Петков разказва за любимите ястия на семейството в нова книга

Съпругата на съпредседателя на " Продължаваме промяната " Кирил Петков Линда изненада феновете на веганската, безглутенова, без захар, нискокалоричната и био кухня със своя книга, в която споделя за обичаните ястия и кулинарни изкушения на семейство Петкови. 

 

" Представям ви обичайни фамилни ястия, има и кулинарни изкушения за празници. Всички те са обичани на фамилията ми и са приготвяни по разнообразни мотиви. Това е нашата история, разказана от мястото, което всички вкъщи обичаме – кухнята. Надявам се да намерите нещо ново, което да ви въодушеви, и да изградите собствен кулинарен свят. Моят съвет е да не се страхувате да експериментирате! ", написа Линда Петкова. 

" С персоналния си опит ви демонстрирам по какъв начин да мислите отвън рецептата и по какъв начин да съчетавате съставките, с цел да получите здравословно ястие с великолепен усет ", написа още тя. 

 

Експремиерът Кирил Петков също поздрави жена си за начинанието. 

" Поздравления за моята брачна половинка за завършването на първата й книга. Едно доста вкусно премеждие, което тя споделя посредством “Кулинарният свят на Линда ”. Тя съумя да създаде това украшение, което може да въодушеви всеки в кухнята. Ако ви е омръзнало от политически сериали и желаете нещо положително и вдъхновяващо, може да ползвате този линк и да споделите един по-красив и апетитен свят ", написа той в обществената мрежа.

 

Книгата ще бъде налична в книжарниците през юни, а за първите, които ще си я купят ще има и подпис, както и подарък торбичка! 

 

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР