Съпругата на президента Румен Радев - Десислава Радева, опроверга появилите

...
Съпругата на президента Румен Радев - Десислава Радева, опроверга появилите
Коментари Харесай

Съпругата на президента: Не съм била в спрения автомобил на НСО

Съпругата на президента Румен Радев - Десислава Радева, опроверга появилите се информации, че е била в автомобила на НСО, който през вчерашния ден е бил спрян от полицията поради придвижване в насрещното платно на столичния бул. "Фритьоф Нансен ".

"Днес в общественото пространство се завъртя клип, показващ пререкания сред чиновници на НСО и Министерство на вътрешните работи. Покрай него още веднъж беше намесено моето име. За да няма подозрения, декларирам, че в този миг въобще не съм била в този автомобил. Някои медии избързаха с вметки като „ бронирата кола на Радева”, „ ескорта на Радева”, „ пътната полиция не е съставила акт на брачната половинка на президента”...

Нека е ясно - колата, която употребявам не е бронирана. Ескорт допуска най-малко две коли, а не една, какъвто е моя случай. И... това ми е доста значимо, апелирам ви кажете ми какъв тъкмо акт да се издаде от Пътна полиция на разположение, което физически не участва на мястото, няма пълномощия и в никакъв случай не е управлявало автомобил на НСО.

Внушението е ясно – арогантна, неспасяемо нагла и повярвала си какъв брой велика жена съм. Което косвено дискредитира президента.

В началото на мандата на моя брачен партньор писах, че се съгласих с наличието на чиновници на НСО към мен, тъй като ме убедиха, че е нужда, не разкош. Сега, след повече от година и половина съм сигурна, че е по този начин.

Не ми се мисли какво би било, в случай че в действителност карах личния си автомобил... Щом с кола на НСО попадам неоснователно към този момент два пъти в хрониките като злия воин... ", написа Радева на страницата си във Facebook.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР