Съпругата на президента румен Радев Десислава написа доста силен статус

...
Съпругата на президента румен Радев Десислава написа доста силен статус
Коментари Харесай

Десислава Радева взриви нета с тази песен и написа: Искам бръчките ми да продължават да се трупат

Съпругата на президента светлочервен Радев Десислава написа много мощен статус в персоналния си фейсбук профил. В него първата дама на България приказва за това, какъв брой е щастлива, че е видяла изгрева, че диша, смее се и посреща залезите.  Радева показа също по този начин и че за някои нейни познати денят е бил драматичен. Първата дама също по този начин направи достта чудноват зов към девойките, които си поставят ботокст. Ето какво написа Деси Радева (публикуваме думите й без редакторска намеса):

„ Днес за мен беше един необикновено прекрасен ден. Сега, обаче, прегледах нюзфийда и разбрах, че за неколцина мои познати е бил драматичен - повече или по-малко. Странно нещо е съзнанието и асоциативното мислене, когато някоя вест те завари неопитен. Моите ме водиха към мисълта, че съм щастливка. Колкото и егоистично да звучи... Видях днешния изгрев, дишах, смях се с другари, посрещнах залеза. И през днешния ден. А други нямаха този шанс...

Не разбирам философията на ботокса и всички сходни. За мен всяка бръчица ми демонстрира, че съм от ония, които са изживели и днешния ден. И желая бръчките ми да не престават да се натрупат. Като доказателство за многото посрещнати изгреви и залези. За многото страсти - без значение смях или сълзи. Не заличавайте бръчките си, девойки! Те са си наши, изживени. Те са това, скъпото, което други са нямали шанса да натрупат! “. Под статуса си Радева показа и парчето на AC/DC - Rock or Bust.

 



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР