Съпругата на президента Росен Плевнелиев - Деси Банова, разкри в

...
Съпругата на президента Росен Плевнелиев - Деси Банова, разкри в
Коментари Харесай

СНИМКИ Деси Банова разкри как е станала кражбата на БМВ-то и как са я блъскали

Съпругата на президента Росен Плевнелиев - Деси Банова , разкри в елементи по какъв начин, който неотдавна някогашният държавен глава й е подарил в символ на обич. Екс синоптичката е в шок и недоумява по какъв начин по този начин органите на реда не могат да се оправят с незаконната тайфа, която не се крие нито от камери, нито от нищо.

„ Кражбата стана в събота измежду бял ден. Паркирах в 15:45 часа на паркинга равнище минус 1 на мола, който е на Околовръстното в София. Повъртях се защото не открих парко място. След като открих такова и стопирах се отдалечих от колата, която автоматизирано се заключи.

Говорех по телефона и наближавайки до вратата най-малко три пъти в мен се бутна мъж с голяма раница. Направи ми неприятно усещане “, споделя Банова в утринния блок на Нова ТВ.

„ Бях чула за сходна скица и поради това се усетих. Тръгнах след него, видях че се насочва към колата ми и тъкмо тогава видях, че автомобила ми, ръководен от различен човек потегля.

Бутайки се в мен той е опита да прихване сигнала на ключа и по този начин да подаде сигнала на индивида, който седи до колата. Вторият след това влиза в автомобила и потегля “, прецизира брачната половинка на някогашния президент.

„ Още на първата минута се обадиха на 112. Това, което е потресаващо, е, че това е четвърти следващ случай точно от този столичен мол в рамките единствено на един месец.

Безнаказано и безочливо е това, което вършат. При това пред охранителните камери и измежду толкоз доста хора. Те са супер нагли. 

Аз видях въпросното лице на записи от камерите в мола, на които всичко се вижда.

Това са ужасно положителни експерти.

В 15:56 часа към този момент бяха заглушили GPS сигнала, който се изпраща на застрахователната компания и на приложението на моя телефон, на което виждам къде се намира автомобилът.

Последното местонахождение бе на Околовръстното в посока квартал „ Горубляне “.

Липсват бариери на паркинга и поради това този мол е толкоз желан от крадците.

Абсурдно е това, което се случва, защото най-вероятно се вършат тези обири от една и съща незаконна група “, сподели още Банова за наглата кражба , на която е станала очевидец.

„ Връщаме ли се мракобесните мутренски времена от преди 20 години?

Най-вероятно джипът ми към този момент е в някой гараж. Убедена съм, че тези хора се употребяват от чадър от високо равнище.

Всички се надяваме на така наречен „ смяна “. Дано се случи “, добави брачната половинка на някогашния президент Плевнелиев във връзка наглото закононарушение, на което е станала жертва.

„ Не върша драма от това – застрахователят ще ми го изплати, само че дано предупредим хората да бъдат бдителни и да знаят по какъв начин работи тази незаконна скица.

Подозирам, че съм следена. Казаха, че съм следена преди кражба та. Казаха още, че и останалите пострадали са дами “, посочи още Десислава Банова.

Тя получи джипа БМВ Х5 като подарък от Росен Плевнелиев напълно неотдавна. Немското високопроходимо возило е със заводска цена от 185 000 лв.. Автомобилът се води на името на екс президента на България, въпреки да се кара от половинката му.

Преди да яхне мощното БМВ, Банова се придвижваше с не по-малко безценен джип Мерцедес GLC 250, с който обаче катастрофира преди 2 години. Именно това е повода за промяната на колата на Деси, която считала, че лъскавото возило й носи неприятен шанс и не й върви с него. Щедрият Плевнелиев не желал брачната половинка му да се придвижва с отвращение с автомобила и с лекост дал над 180 бона за ново поръчково украшение на четири колела. Мерцедесът бе сватбеният подарък за Деси от Росен за венчавката им през юни 2018 година, само че към момента фамилията не е решило дали да го резервира по сантиментални аргументи, или да го продаде.

От 2-3 седмици русокоската не може да се нарадва на новата си облага, подарък от обичания й мъж. Преди да срещне Плевнелиев, Деси се придвижваше с повече от непретенциозен автомобил „ Смарт ” за към 6000 лв., само че от няколко години се вози единствено на лъскави джипове.





 



Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР