Съпругата на президента Десислава Радева избра ежедневно облекло за официална

...
Съпругата на президента Десислава Радева избра ежедневно облекло за официална
Коментари Харесай

Десислава Радева по жилетка на официална среща във Франция

Съпругата на президента Десислава Радева избра всекидневно облекло за публична среща във Франция на президента Румен Радев.

Снимка с участниците бе оповестена през вчерашния ден във Facebook страницата на Радев. Десислава Радева е облечена в сива жилетка и панталон.

В срещата вземат участие още 11 души, измежду които Н.К.В. принцеса Шантал и барон Франсоа Ксавие дьо Самбюси, Лоик Ерве, сенатор на Горна Савоя и ръководител на групата за другарство Франция-България във Френския сенат, Никола Жегу, консултант на президента Макрон, Антоан Херт, ръководител на групата за другарство Франция-България във Френския парламент и Ирина Бокова, общоприет шеф на ЮНЕСКО 2009-2017 година

Облеклото на Радева още веднъж провокира доста мнения в обществените мрежи, множеството от които отрицателни.

" Започвам да си мисля, че Десислава Радева преднамерено се облича по този начин, с цел да нервира хората с пренебрежение към институцията Президентство и към формалните лица, с които се среща ", написа Василка Василева под фотографията във Facebook страницата на Радев. " Явно се е приготвила за разходка из парка... можеш да извадиш момата от село, само че не можеш да извадиш селото от момата ", разяснява Лилия Стефанова. " Като огледа фотографията, човек си мисли, че госпожа Радева е била на излет някъде и инцидентно се е отбила там ", добавя Мими Минкова.

Положителни мнения също не липсват, само че те са главно за президента.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР