Съпругата на мажоритарния собственик на Левски Наско Сираков - Илиана

...
Съпругата на мажоритарния собственик на Левски Наско Сираков - Илиана
Коментари Харесай

Илиана Раева се обърна за помощ към институциите в България след заплахи от Любо Младежа

Съпругата на мажоритарния притежател на " Левски " Наско Сираков - Илиана Раева, се обърна за помощ към институциите в България. Причината е пост на един от тарторите на Сектор " Б " Любо Костадинов-Младежа, минути след мача със " Шкупи ".

Той качи пост с текст " Раев, умри " на профила си във фейсбук. Коментарите включваха закани към жена му и дъщерите му. Срийншот бе съвсем мигновено публикуван из левскарските групи. По-късно постът бе заличен, само че към този момент бе стигнал до Раева.
 Снимка 627965
Източник:

Тази заран тя насочи послание към президента, министър-председателя, ръководителя на Народното събрание и вътрешени и спортния министри, прокуратурата и цялата общност.

Ето цялото послание на Илиана Раева:

Уважаеми дами и господа,

Силно обезпокоена и омерзена се обръщам към всички вас за подпомагане и помощ.

Вчера, след успеха на " Левски " в Скопие, безусловно минути след триумфа, е написано обществено ужасното обръщение към брачна половинка ми Наско Сираков, именуван от известно време Раев от същия субект, което гласи " СМЪРТ ЗА РАЕВ ". В коментар под написаното, съидейник на същия прибавя:

" И ЗА МОМИЧЕТАТА МУ "

Лицето Любомир Костадинов, именуван Младежът, редовно наскърбява, унижава фамилията ни. По незнайни аргументи има искания към ПФК " Левски ". Състоянието, в което е изпаднал след вчерашната победа на " Левски " очевидно е отключило неконтролируеми страсти и той обществено е заплашил цялото ми семейство. Това към този момент е доста съществено.

Няма да изяснявам кои сме ние с Наско, какво сме дали и какво продължаваме да вършим и даваме на България и на ПФК " Левски ". Всички знаят. Предпочетохме да работим тук, в Родината си, върнахме от чужбина и децата си, с цел да работят тук, в България. Имали сме многократни благоприятни условия като доста българи да напуснем. Не го направихме. Обичаме мощно България и с голяма обич двамата работим сполучливо за имиджа и пред света.

Аз към момента имам вяра в институциите на страната си. И няма да спра да имам вяра.

Във всяка цивилизована, правова, европейска страна, този човек към този момент щеше да е арестуван, както и другият заплашил мен и дъщерите ми със гибел

Непонятно ми е по какъв начин някои медии даже посочваха като вести на страниците си отвратителните постове на този... не знам по какъв начин тъкмо да го дефинира.

Да се толерира сходно държание е тематика за сериозен размисъл. Духът ми се бунтува и желая да попитам:

Кой дава убеденост на този човек безнаказано и решително да малтретира фамилията ми?

Кой му е вменили недостижимост, с цел да заплашва СЪС СМЪРТ фамилията ми?

Какво е правил този човек ( мъчно изговарям тази дума за него), за което не е бил наказван съгласно Закона, с цел да си разреши да заплашва фамилията ми със гибел?

Кой стои зад този човек и го пази от Закона, и му дава религия да дерибейства безнаказано?

Уважаеми дами господа!

Моля за вашата помощ и съответни реакции за случилото се.

Този човек няма място освен на стадиона, той няма място по улиците. Той е опасност за живота на фамилията ми., а може би и на други, за които не знаем.

Ако институциите не ни оказват помощ, ви убеждавам, че като гражданка на Обединена Европа ще желая обществена помощ от ЕП и институции.

Аз имам вяра, че българските институции ще създадат нужното. Моля, не убивайте очакванията ми, тъй като сигурно доста хора ще припознаят своето мислене и усеща посредством това мое послание.

Бих желала да благодаря за безспорната поддръжка на левскарската общественост към своята най-голяма жива легенда Наско Сираков. Тази ваша поддръжка му дава безгранични сили и религия да продължи Мисията за избавяне на обичания си " Левски "

Бъдете сигурни, че той няма да се откаже и дружно с вас и с хората, които са до него в клуба, и тези които му оказват помощ безусловно всеки ден ще успее!

Отворете фотографията и прочетете и мненията под нея.

P.s. Станимир Стоилов, поздравления за избора ти...

Бъди жив, здрав ти И МОМИЧЕТАТА ТИ! "
 Aрестуваните почитатели на Левски към този момент са на независимост
Aрестуваните почитатели на Левски към този момент са на независимост

Глобите им бяха платени със събрани от последователите на синия клуб средства
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР