Съпругата на мъжа, който пострада вчера при ураганния вятър в

...
Съпругата на мъжа, който пострада вчера при ураганния вятър в
Коментари Харесай

Пострадалият при ураганния вятър в Пловдив, не може да плати лечението си, ще съди общината

Съпругата на мъжа, който пострада през вчерашния ден при ураганния вятър в Пловдив, откакто върху него падна огромно дърво, ще заведе иск против общината.

Жената е изправена и пред неспособност да заплати разноските по лекуването му, откакто в болничното заведение ѝ поискали близо 4800 лв. за интервенция на двата му крайници, които са премазани.

Пред камерата на Българска национална телевизия Мариана Генчева съобщи, че е търсила пари назаем, с цел да покрие изключителните разноски.

" От тук надолу всичко му е натрошено. Има шина и платини. За левия крайник платих 1800 лева Връщах се да взема още от 5000 лева, които взех назаем. Ще осъждам общината поради дърветата, които не са ги отрязали - остарели дървета ", сподели Мариана Генчева.



От общинското дружество " Градини и паркове " обявиха, че не са получавали сигнали за рискови дървета на ул. " Петър Шилев " в кв. " Захарна фабрика ", където стана случая. А без заповед за унищожаване на рискови дървета от общинското дружество не могат да отстраняват дървета.

Кметът на Пловдив Здравко Димитров сподели, че ще се свърже с потърпевшото семейство и ще търси метод с договаряния с болничното заведение и с решение на общинския съвет да поеме разноските за лекуването. Той посочи, че в случай че се наложи, ще поеме персонално разноските.

Подробности вижте във включването на Мариела Хубинова.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР